Kohteleeko Suomi kaltoin ulkomaalaistaustaisia isoäitejä?

Viihde

Massabiisillä ei pidäkään päästä jatkoon

Suomen euroviisuedustaja Sandhja esiintyi kyllä tarmokkaasti, jopa kympin arvoisesti, mutta jatkoon ei sellaisellä jytkybiisillä, joita on samanlaisia markkinoilla satoja ellei tuhansia, pidäkään päästä.  Sandhjan kappale kuuluu siihen massaan, jota eniten nykyään soitetaan. Täytyy sen vetävää musiikkia olla, kun se on niin yleistä ja sopii taustamusiikiksi, miltei mihin tahansa, kun ei soiteta liian äänekkäästi.

Viikon suviskoira 3

Vaikka viikon koirapari on pieni luonnosmainen piirustus ajattelen sen yhteydessä voimaa ja dynaamisuutta. Taitelijalla voi olla monenlaista voimaa. Minusta kyky spontaaniin myötäelävään piirtämiseen on voiman osoitus. Taiteilija katsoo koiraemoa ja pentua hellä hymy huulillaan mutta se suoritus että pystyy näkemänsä noilla hennoilla viivoilla kertomaan on kuitenkin voiman osoitus. Herkkyys vaatii voimaa ja taitoa.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Henri_de_Toulouse-Lautrec

Lisää suviskoiria täällä:

http://suburbian.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kayttaja/suburbian

Miten olisi kesämökkidirektiivi?

Kansanedustaja Mikko Alatalo kysyy kirjoituksessaan Saako sitä pohjan perukoilla asua mökillänsä? Nimittäin KHO:n päätöksellä kangasalalainen pariskunta ei saa asua kesämökillään vakituisesti.

Islam-ilta ateistin näkökulmasta

Aloitan kirjoittamaan tätä blogausta 20.20 eli 40 minuuttia ennen hypetettyä islam-iltaa. Tämän julkisrahoitteisen roskajournalismin uusimman pökylän sisältö tulee eittämättä olemaan katsojan myötähäpeän siivittämää irrationaalisuuden ilotulitusta.

Tietoturva vai palvelut?

Olen pahoillani, otsikko on harhaanjohtava, sillä tietoturva ja palvelut eivät ole toisiaan poissulkevia asioita.

Koska aihe on arka ja herättää niin tavallisissa kansalaisissa kuin päättäjissä epäluuloja ja pelkoa ajattelin lähestyä aihetta Grimmin veljesten tapaan satuna. Veljesten alkuperäiset sadut olivat karmaisevaa luettavaa, joten yhtymäkohta tähän tämänpäiväiseen tarinaanikin siis on, koska oletettua tietoturvariskiä pelätään nykyisin enemmän kuin pihapolulla vastaan kävelevää sutta.

Koska ei ole parempaakaan kieltämistä

Iltani sujui miellyttävissä merkeissä, kunnes luin Hesarin artikkelin siitä, miten joku taas koki sielunasiakseen vaikeuttaa maailmaa. Rähjään tässä tekstissä vain tästä uutista koskevasta asiasta, mutta uskokaa pois, samalla kaavalla voisi käsitellä vaikka mitä älyvapaata kieltämisfetissin tuotetta.

 

Riikka Söyring ei ole Janika Sulvonen eikä Sulvonen ole Söyring

Kaikkeen sitä joutuu. Todistelemaan, että ei ole joku muu kuin itse tai ettei käytä feikki-identiteettiä.Kirjoitan Uuteen Suomeen Kissankulmasta-blogia sekä Verkkomediaan. Verkkomedian kommenteissa on alkanut toistuvasti esiintyä väite, joiden mukaan olen Janika Sulvonen, joka käyttää nimimerkkiä Riikka Söyring.Väestörekisterikeskus ei tunne yhtään henkilöä, ei miestä eikä naista, jonka sukunimi olisi Sulvonen. http://verkkopalvelu.vrk.fi/nimipalvelu/Pelisilmä - vaaniiko mustapekka?

Elämä on peli, joka syntyi kauan sitten – kun ensimmäinen molekyyliryhmä hoksasi jakaantua. Jakaantuminen oivalsi myöhemmin, että elämän peli voi olla ”ikuista” - niin kauan kun jakaantuminen saadaan elävästä käyntiin yhtymisen ansiosta – vieläpä onnistuneesti.

Alatalo&Rinne blagioi Tapani Nuutisen melodian 100%:sesti.

Mikko Alatalo (kesk) ja Simo Silmu esittävät duettona tuoreen Alatalo&Rinne "säveltämän" laulun Jippijai-jou.

 

Se on A-osaltaan 100% plagiaatti Tapani Nuutisen säveltämästä Kirkossa-biisistä.

 

Luulin, että olin ensimmäinen asian havainnut, mutta siitä on ollut jo juttua mediassa.

 

Linkki: http://www.iltalehti.fi/iltvmusiikki/20130918030214906_a4.shtml

guggenheim

Ostaisin yhden guggenheimin!

Mitä maksaa. "No - yhden guggenheimin".

Paljonko saan takaisin vaihtorahaa?

"No - yhden guggenheimin!"

Tule edes Mannerheim takaisin!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä