Kohteleeko Suomi kaltoin ulkomaalaistaustaisia isoäitejä?

Kaikki blogit puheenaiheesta Kansanmurha

Kansanmurhan käsitteen inflaatio

Keskustelin taannoin twitterissä Ilkka Kiven kanssa, joka kutsui valkoisten vuonna 1918 punaisia vastaan tekemiä sotarikoksia kansanmurhaksi.

 

ilkkakivi1 ilkkakivi2

Vuoden 1918 punavankileirit kansanmurhan leireinä?

Sisällissodan valkoinen voittajapuoli vangitsi 75 000 - 80 000 punaisiksi luonnehdittua miestä, naista ja lasta keskitysleireille erityisesti sotatoimien loputtua vuoden 1918 toukokuun alusta lähtien. Tammisaaren vankileiriä on sanottu Suomen modernin historian suurimmaksi humantiaariseksi katastrofiksi. Lerillä kun kuoli yli 3000 vankia äärimmäisen epäinhimmillisissä olosuhteissa.

Miksi Suomi ei tunnusta Armenian kansanmurhaa?

Kansanmurhan viimeinen tavoite ja askel on kansanmurhan kieltäminen eli tapahtuman mitätöinti. Tässä myös Suomen valtio on mukana sillä Suomen valtio ei virallisesti tunnusta Armenian kansanmurhaa 1915 kansanmurhaksi vaan puhuu joukkotuhosta? Samaa voidaan näinä päivinä kysyä myös Palestiinan kohdalla. Suomi ei tunnusta Palestiinan valtiotakaan. Eikä hidasta näännytystä, joka on kestänyt jo vuosikymmeniä. Vastaus on tietysti ulkomaan politiikka. Turkille ja Israelille ei ryppyillä, rikkovat ne kuinka paljon vain kansainvälisiä lakeja ja toimivat inhimillisyyttä vastaan.

Merkityksetön enemmistö muslimeista

Kun islamistiterroristit tekevät iskun tai hyökkäyksen, usein tuodaan esille että tämä ei ole islam ja että vain pieni vähemmistö muslimeista kannattaa väkivaltaa ja terroria. Tähän liittyy myös se, että tulee nähdä kokonaisuus ja että pieni vähemmistö ei voi määrittää koko joukkoa.

Ateistit ja sekularismin kannattajat iskujen kohteena Bangladeshissa

Vuonna 2013 alkanut väkivallan aalto Bangladeshin ateisteja ja muita sekularismin kannattajia vastaan vain kiihtyy. Viimeisimmät uhrit ovat Bangladeshin ensimmäisen seksuaalivähemmistöjen lehden Roopbaanin toimittaja Xulhaz Mannan ja hänen ystävänsä. Heidät puukotettiin kuoliaaksi kotonaan 25. huhtikuuta. Yhteensä yksitoista ateistista tai muuten sekularismia kannattavaa aktivistia on tapettu Bangladeshissa vuoden 2013 jälkeen.

Onnistunut kansanmurha

Syksyllä ilmestyvä Jari Tervon Matriarkka -niminen romaani kertoo inkerinsuomalaisten koettelemuksista, joita kirjailija Tervo pitää kansanmurhana. Asiasta kerrotaan Helsingin Sanomissa Suvi Ahola.

Vaihdetaan kansa

Sakari Hankamäki etsii oman bloginsa kommenttiosuudessa selitystä eliitin "avointen ovien " politiikkaan psykologisista syistä:

"Sen sijaan poliitikot ja valtamedia piehtaroivat syyllisyydessä siitä, että me suomalaiset emme ole vielä oppineet palvelemaan muualta tulleita täydellisesti.

Psykologisesti arvioiden tällä hyvyydellään poliittinen eliitti koettaa tuottaa itselleen ylemmyydentuntoa muita parempina ihmisinä."

Antivalkoinen rasismi

"Olen miettinyt kauan fraasia: "antirasisti" on pelkkä koodisana antivalkoiselle. Siinä on järkeä.

He sanovat, että ovat "antirasisteja" mutta ovat tosiasiassa antivalkoisia. Mieti sitä!

Kukaan ei sano, että mustaihoisten alueet tarvitsevat lisää monikulttuurisuutta. Kukaan ei sano aasialaisten alueiden tarvitsevan monikulttuurisuutta. Heidän mielestään vain ja ainoastaan valkoisten alueiden on pakko sopeutua uusiin kulttuureihin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä