*

Kohteleeko Suomi kaltoin ulkomaalaistaustaisia isoäitejä?

Kaikki blogit puheenaiheesta Suomi100

Avoin kirje tasa-arvovaltuutetulle

Arvoisa herra tasa-arvovaltuutettu,

Yleisradio uutisoi eilen, että pojat kokevat enemmän seksuaalista häirintää opettajien kohdalta kuin tytöt. Toivon hartaasti, että edustamanne instanssi pyrkii tekemään kaikkensa, että poikiin ja tyttöihin kohdistuva seksuaalinen häirintä saadaan loppumaan.

VASTA satavuotias Suomi

" Kansa, joka ei tunne menneisyyttään, ei hallitse nykyisyyttään, eikä ole valmis rakentamaan tulevaisuuttaan varten" ( Adolf Ehrnroth)

Elämme aivan ihastuttavassa todellisuudessa täällä Suomessa.  Totuus kuitenkin on, että voisimme varautua pahimpaan. Mielenkiinnolla kuuntelin ehdotuksia maanpuolustuskoulusta läpikäytäväksi joka kansalaiselle. 

Tuntematon sotilas puolusti Suomen luomurajoja, NL aloitti talvi- ja jatkosodan

Neuvostoliitto hyökkäsi Suomeen sekä 1939 että 1941 aloittaen sekä talvi- että jatkosodan. Antti Rokka puolusti kotiseutuaan. 'Välirauhan' aikana 1940-41 neuvostojoukot miehittivät Viipurin lääniä ja Hankoniemeä ja valmistelivat tynkä-Suomen miehitystä 15 kuukautta. Jatkosodan Stalin aloitti 22.-25.6.1941: 

Lääkäri: Kannabiksen lääkekäyttöä lisättävä

Olipa asiallinen haastattelu Huomenta Suomen aamuteeveessä. Marja Vihervaara puhui asiaa. Tässä linkki haastatteluun: https://www.mtv.fi/video/prog830830#gs.4OEyroc

Suomi on jo tarpeeksi pitkään jarruttanut lääkekannabiksen käyttöä. Muutos on jokatapauksessa tulossa. Maailma muuttuu ja samoin ihmisten suhtautuminen kannabikseen niin lääkkeenä kuin viihteenä.

Viimepäivinä lääkekannabis on puhuttanut ainakin sosiaalisessa mediassa, kiitos Akuutin, joka otti asian ohjelmaansa. 

Kehuu Suomea, osa 2.

Pidän ehdottomasti aivan valtavana onnistumisensa vuoden viimeistä päivää, kun Svinhufvud ja kumppanit saivat bolsevikeilta ja erityisesti Leniniltä tunnustuksen Suomen asemalle itsenäisenä kansana, valtiona.

Lenin suostui Suomen porvarillisten poliitikkojen lyhyeen tapaamiseen silmänvalkuaisten tasolla ja oli kysynyt: "Oletteko nyt tyytyväisiä?", johon Ukko-Pekka oli tietysti vastannut myönteisesti. 

Yksilökeskeisyyttä hinnalla millä hyvänsä?

Suomi on muuttunut. Sisäinen yhteinäisyytemme ja arvomaailmamme ovat muuttuneet. Emme koe olevamme enää “me”, vaan pitkään jatkuneen kulttuurimarxismin voittokulku on pehmittänyt meitä, ja siihen sekoitettu arvoliberalismi on muuttanut ajattelumalliamme entistä yksilökeskeisemmäksi.

Kehuu Suomea, osa 1.

On juhlavuosi ja vuoden huipentuma, itsenäisyyspäivä lähestyy. Aioin juhlistaa omalta osaltani myös kirjoittamalla myönteisiä asioita maamme ja suomalaisten onnistumisilla. Yritän välttää politisoimasta sisältöä ja kiinnittän huomion oikeaan asiaan - Suomen menestystarinoihin.

Britit suunnittelivat hyökkäystä Neuvostoliittoon vuonna 1945

- Voi luoja, kunpa niin olisi tehty! Britannian sotahistoriatoimikunnan jäsen paljastaa Liittoutuneiden suunnitelman hyökätä heinäkuussa 1945 Stalinin miehittämän Saksan itäosien halki Puolaan ja Neuvostoliittoon.* Myös yhdysvaltalainen panssarikenraali George Patton oli voimakkaasti ajanut sodan jatkamista Neuvostoliittoa vastaan Saksan antautumisen jälkeen. 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä