Kohteleeko Suomi kaltoin ulkomaalaistaustaisia isoäitejä?

Kaikki blogit puheenaiheesta Saako vanhuksilla tehdä bisnestä

Rappeuttaako statiinilääkitys vanhuksemme?

 

Yhteiskuntamme medikalisoituu valtavaa vauhtia. Kohta on olemassa tuskin ainuttakaan yli 60  -vuotiasta, jonka aamiaislajitelmaan ei kuuluisi 5-6 erilaista lääkärin määräämää  pilleriä. Useimmalla vähänkin iäkkäämmällä ihmisellä todetaan kolesteroliarvojen, verenpaineen ja sokeriarvojen ainakin ylittävän suositusarvot, jolloin , aivan kuin varmuuden vuoksi, määrätään näihin kaikkiin lääkitys. Aivan erikseen ovat vielä mielialalääkkeet, joiden käyttö kasvaa vuosi vuodelta.

Teleoperaattorit veloittavat tyhjästä

Teleoperaattorit veloittavat nettikäytöstä niitäkin puhelimenkäyttäjiä, jotka käyttävät puhelintaan pelkkään soittamiseen. Tällaisia käyttäjiä ovat useimmiten vanhukset, jotka useinkaan eivät halua, tai edes osaa käyttää älypuhelimia.

Tarkistin asian suurimpien operaatoreitten nettisivuilta. Viimeisenä Tele Finland alkaa ensi kuun alusta periä netin käyttömaksua viimeiseltäkin liittymältään, joka tähän asti on ollut vain pelkkä puheliittymä.

Hoivajätit iso riski veronmaksajille... Attendo, Esperi, Mehiläinen ym.

Suomalaisten vanhusten, vammaisten, orpojen ja lasten sijoituksista vastaavat  yhä enemmän yksityiset  yritykset kuten mm. Attendo, jonka omistaa  Jerseyn veroparatiisiin rekisteröity pääomasijoittaja IK Investment Partners.  Isot ulkomaille rekisteröidyt hoivajätit nielaisevat pala palalta pienet hoivakodit ja hinnat nousevat samaan tahtiin. Kohta kilpailua ei enää ole ja veronmaksajat voivat vain jäädä ihmettelemään, että miten tässä näin kävikään.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä