Kohteleeko Suomi kaltoin ulkomaalaistaustaisia isoäitejä?

Kaikki blogit puheenaiheesta Rotuhygienia

Paluu natsiaikaan?

Puoluekokouksessa äänestyksen yhteydessä tapahtunut käsien nosto herättää syytöksen natsitervehdyksestä. Natsiaikaan nähdään viittaus myös siinä, että poliittisen kampanjan yhteydessä jaetaan 88 ämpäriä. Lukumäärällä nähdään olevan symbolinen merkitys.

Samaan aikaan tuskin ketään näyttäisi häiritsevän se, että Suomessa käytetään sikiöseulontoja rotuhygieeniseen tarkoitukseen.

Rodunjalostusopin paluu

V*tun veronmaksajat!

YLE tuo artikkelissaan esiin kuinka Tytti Tuppurainen kisaa SDP:n puheenjohtajuudesta. Hänen mukaansa "SDP:n pitää olla hiljaisen enemmistön ääni". YLE kertoo: " Tavallisiksi ihmisiksi eli uudeksi hiljaiseksi enemmistöksi Tuppurainen kutsui "miehiä ja naisia, jotka lähtevät päivittäin töihin". "

Fasismi on rikkaiden valtaa

Edellisessä tekstissäni otin kantaa oikeistolaiseen julkisen sektorin koon virheelliseen laskentatapaan, josta tilantoviranomainenkin kannanotossaan huomautti.

Oikeiston brändigurun eugeniikka

Humanistinen pastori Kai Sadinmaa toi esiin somessa seuraavaa:

Feikkiprofessori ja Aalto Executive Education -yrityksen toimitusjohtaja Pekka Mattila antaa tällaisia ohjeita perheelle, jossa on kaksi vammaista lasta, äiti sairas ja isä työtön:

Jumalan tahdosta syntynyt

Älyllisen kapasiteettimme heikkoudesta todisti eräs mielipidekirjoittaja kun hän Jumalaan vedoten tuomitsi homoseksuaalit: "He eivät tarvitse tukijoita jatkaakseen synninharjoittamistaan". 

"Tapahtukoon Sinun tahtosi!" saattaa kirjoittajakin rukoilla, mutta tällaisella rukouksella on merkitystä vain rukoilijalle itselle, koska Jumalan tahto toteutuu aina. Joskus rukoilijan mieliksi, mutta todennäköisesti  aivan yhtä usein hänen harmikseen, koska Jumala on todellisuus ja aina tapahtuu, niin kuin todellisuus on. 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä