Kohteleeko Suomi kaltoin ulkomaalaistaustaisia isoäitejä?

Kaikki blogit puheenaiheesta Katastrofi

Harjoitetun ilmastopolitiikan katastrofaaliset tulokset lukujen valossa

Kuluneet kymmenen vuotta ovat osoittaneet ilmastokokouksissa sovitun politiikan epäonnistumisen maailman hiilidioksipäästöjen vähentämisessä. Olemme nähneet tyytyväisiä ministereitä, iloisia kokousdelegaatteja ja toisiaan onnittelevia ympäristöaktivisteja jokaisen ilmastokokouksen jälkeen. EU ja Suomi yhtyvät hymistelyyn.

Tyytyväisyyteen ei pitäisi olla aihetta, sillä politiikka on pahasti epäonnistunut kymmenen viime vuoden 2007-2017 lukujen valossa.

Seuraavan hallituksen peruttava taksiuudistus: Et tiedä kyydin hintaa

Sipilän hallituksen ”taksiuudistus” on johtanut siihen, että matkustaja ei taksiin astuessaan tiedä mitä kyyti tulee maksamaan. Tämä käy ilmi, jos tutkii suurimpien toimijoiden hinnastot vaikka googlettamalla. Veloitus riippuu matkaan käytetystä ajasta, joten taksin juuttuessa liikenneonnettomuuden synnyttämään ruuhkaan moottoritiellä, voi veloitus helposti olla monin kertainen verrattuna keskimääräiseen matka-aikaan perustuvaan veloitukseen.

inflaatiota ei aidosti tapahdu ilman rahan painamista...

Systeemi jossa valtiot joutuvat pelastamaan pankkeja lähes samoilta pankeilta otettavilla lainoilla on järjetön. 

Jäljelle jää paholaisen kädestä karanneita radioaktiivisia ytimiä

Vetypommilla uhkaaminen saa jokaisen ihmisen tärisemään kauhusta, sillä ihmisten päiden yllä on fuusiopommin räjähdyspiste, jonka räjähdyshetki on muutaman ihmisen vallan alla. Ihmisen tynkä huutaa väkivaltaisia iskulauseita sekavassa tilassa. Hän on valtansa ruhjoma, ruma ja ymmärrystä vaille. Sadan megatonnin ydinpommi ennustaa sata kertaa suurempaa väkivaltaa, kuin on mahdollista saada aikaan miljoonalla tonnilla trotyyliä. Sen tapahduttua lähes kalju ihminen pudottaa päästää viimeisen hiuksensa tullen täysin paljastetuksi.

Vaaleissa tapahtui kummia - henkimaailman juttuja - hätäviesti Sipilälle

Urpilaisen, Väyrysen, Stubbin, Hakkaraisen, Rehnin ja Haglundin  kannatus on ikään kuin henkimaailman juttuja ... ei sitä voi järjellä ymmärtää. Mutta nyt asiaan:

 

Juha Sipilälle hätäviesti!

Ota Juha demarit mukaan hallitukseen. Näin on parempi,  mutta ei ministerinsalkkua Urpilaiselle, eli, näillä näkymin ei hallituspaikkaa Kokoomukselle. Vai annatko vielä Suomen tuhoojille ja pääarkkitehdeille mahdollisuuden viedä "tuhkatkin Suomen pesästä"?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä