Kohteleeko Suomi kaltoin ulkomaalaistaustaisia isoäitejä?

Juutalaiset- ihmiskunnan suurimman kansanmurhan kohde! Miksi?

  • Daniel Shechtman, kvasikristallin keksijä.
    Daniel Shechtman, kvasikristallin keksijä.

Juutalaiset- ihmiskunnan suurimman kansanmurhan kohde! Miksi?

Wikipedia kertoo asiasta :

    ”juutalaiset olivat kansanmurhan pääasiallinen kohde, ja joidenkin määritelmien mukaan holokausti tarkoittaakin ainoastaan juutalaisten kansanmurhaa toisen maailmansodan aikana. Arviolta noin kaksi kolmannesta Euroopan juutalaisista eli 5–7 miljoonaa kuoli holokaustissa. Noin kolme miljoonaa juutalaista surmattiin varsinaisilla tuhoamisleireillä,liikkuvat tuhoamisyksiköt (Einsatzgruppen)surmasivat noin miljoonan ja loput surmattiin ghetoissa tai näännytettiin tarkoituksella nälkään ja kovaan työhön työleireillä. Tapahtuma ketju oli antisemitismin Euroopan huomattavin ilmentymä”

Mikä on holokausti? Sivistyssanakirja kertoo: holokausti: polttouhri, ihmisten tuhoutuminen tulessa, yleensä laaja tuho.

Miksi juutalaisia vainotaan läpi vuosisatojen / -tuhansien?

Uskonnon takiako? Mistä heitä syytetään, vihataan ja syrjitään? Liittyykö tähän kansaan myös ennakkoluulot, kateus ja mustamaalaaminen? Vai lieneekö syntynyt maapallon laajuisesti massapsykoosi tätä kansaa vastaan?

Juutalaisten tieteen ja tutkimuksen taso on kansainvälistä huippua.

He ovat tehneet paljonkeksintöjä, jotka hyödyttävät koko ihmiskuntaa. Juutalaisille on myönnetty viidesosa vuodesta 1901 lähtien jaetusta 849 Nobel-palkinnoista!

Juutalaisten ovat ylivertaisia lähes kaikessa tieteen, kuten esim. fysiikan, tähtitieteen, kemian, biologian, teollisuuden, tekniikan, elokuvan tai minkä tahansa älykkyyttä ja taiteellista kykyä vaativalla alalla. He ovat päässeet parhaille paikoille pankkimaailmassa ja Hollywoodissa...

Mikä selittää sen että, ihmiskunnan suurimman kansanmurhan kohteeksi joutunut kansa on kyennyt selviytymään. Olisi ymmärrettävä, jos heitä olisi paljon, mutta kun koko maapallon väestöstä heitä on vajaat 14miljoonaa.

Ovatko he niin kekseliäitä selviytymäänkin kuin keksimään suhteellisuusteorian ja muut keksinnöt? Vai onko heillä niin vahva yhteisöllisyys ja yhteenkuuluvuus, että se auttaa heitä yli rajojen selviytymään.

Lieneekö älykkyydessä kysymys geeniperimmästä, kasvatuksesta tai kulttuurin ja uskonnon vaikutuksesta?

    - Selitys on melko yksinkertainen juutalaisessa kulttuurissa sivistyksen perintö on kivenkova. Kun tämä yhdistetään länsimaiseen akateemiseen perinteeseen, saadaan tällainen lopputulos. Lundin yliopiston historian professori Disk Harrisson toteaa.

    Kemian, fysiikan lääketieteen, kirjallisuuden ja taloustieteen Nobel-palkinnot, jaetaan tänään Tukholmassa järjestettävissä juhlatilaisuuksissa. Nobelin rauhanpalkinnon saajia juhlitaan puolestaan Oslossa. - STT

Lopuksi kysymys: Entä jos juutalaisia maapallolla olisi esimerkiksi yhtä paljon kuin kiinalaisia, niin voisimmeko kuvitella millaisessa teknologiassa ja korkeatasoisessa kulttuuriyhteiskunnassa eläisimme? Vai eläisimmekö ollenkaan, jos kehitys olisi päässyt vielä korkeammalle kuin atomipommi, laser-ase ja bakteeri-ase?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (66 kommenttia)

Jukka Jänönen

Tuota, varmaan sinun pitäisi kääntyä velivenäläisten puoleen ensimmäiseksi, eli miksi venäjällä juutalaisvihamielisyys on kautta vuosikymmenien ollut koko kansan mantra.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Jukka Janönen.

Kertoisitteko ystävällisesti minulle miksi minun pitäisi kääntyä ensimmäiseksi velivenäläisten puoleen?
Olenko minä jotenkin mielestänne vastuussa velivenäläisten toiminnoista?

Hely Alhainen

Venäläisen sielun hyvin tuntevana voisit valottaa meille venäläiseen mielenmaisemaan syvään juurtuneen antisemitismin syitä. Syyllistyitkö jotenkin, kun luulet että sinua vedetään vastuuseen em. asiasta?

Artturi Murto

Olisiko juutalaisten ylimielisyydellä mitään osaa asiaan?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Missä sinä olet törmännyt moiseen? Sivistys ja ylimielisyys eivät sovi saman katon alle.

Artturi Murto

Jumalan valittu kansa. Mielestäni hieman ylimielistä.

Juutalaisuus ei ole ainoastaan tapa uskoa johonkin, vaan juutalaisuus tarkoittaa juutalaiseen yhteisöön kuulumista. Minun tietääkseni Juutalaiseksi synnytään. Eli kuulut Jumalan valittuun sukuun tai sitten et kuulu.
Tämä on vain minun käsitykseni. Ei tieto.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Sini.
Periaatteessa ei sovi saman katon alle sivistys ja ylimielisyys, mutta moni sortuu kuitenkin ylimielisyyteen kun pääsee nousemaan korkeammalle korokkeelle kuin muut. Eli mielestäni juutalaisilla olisi pohja ylimielisyyteen, mutta ehkä he ovatkin niin älykkäitä, etteivät sorru siihen.
Minulla henkilökohtaisesti ei ole laajaa tuntemusta juutalaisuudesta/juutalaisista. Ne juutaliset, jotka tunnen, ovat kaikki johtavissa asemissa!

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Artturi Murto

"Jumalan valittu kansa. Mielestäni hieman ylimielistä."

Lue se Raamattu. Siitä käy ilmi, että tuohon aikaan ajateltiin, että jokaisella kansalla on oma jumala/jumalat. Valittu tarkoittaa että juutalaisten jumala oli valinnut juutalaiset omaksi kansakseen, ja muut jumalat olivat valinneet omansa toisten kansojen joukosta. Ei se sen ylimielisempää ollut.

Sekannus tulee lähinnä siitä, että me kristityt olemme omineet itsellemme juutalaisten jumalan ja nykyisin ajatellaan, että tämä juutalaisten jumala on kaikkien maailman ihmisten jumala.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Artturi Murto.

Kun niin älykkäitä ja kekselijäitä juutalaiset ovat ja itse sen tietävät, niin voisi ajatella, että "sivuvaikutuksena" olisi pohja ylimielisyydellekin!

Ajattelisitteko niin, että tämä ylimiellisyys olisi syynä siihen, että juutalaisia vainotaan? Eikös niin, että juutalaiset ovat jo 2000 vuoden ajan olleet vainottuja?

Artturi Murto

Ajatelleempa, että on lapsiperhe (äiti,isä ja 10 lasta).
Yksi lapsista sanoo pienestä pitäen muille perheen lapsille, että minä olen äidin ja isän ainoa oikea lapsi. Te muut lapset olette saaneet alkunne eläimestä ja olette eläimiä.
Minkälaisia ajatuksia ja toimia tämä saisi aikaan muissa perheen lapsissa?

Hely Alhainen

Laajamittaisia kansanmurhia on järjestetty myös Pohjois- ja Etelä-Amerikan mantereilla. Tuskin johtuivat intiaanien "ylimielisyydestä". Teoriasi, Viola, on heikko.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Jeesuksen eläessä maailma väkiluku oli noin 300 miljoonaa ihmistä. Tänään lukumäärä on seitsemän miljardia, eli 7 000 miljoonaa ihmistä. Maailma väestön määrä on siis 23 kertaistunut vuodesta 1. Nykyisin juutalaisia on maailmassa 13,428,300. Kuitenkin Raamatussa esitetyistä luvuista voisi päätellä, että Raamatun aikoihin juutalaisia oli jopa viisi miljoonaa. Lukumäärän mukaan juutalaiset eivät siis ole menestyneet kovin hyvin. Osasyy voi tosin olla se, että osa juutalaista on aina liuennut pois muuhun väestöön ja kadottanut juutalaisuutensa.

Käyttäjän kaikupohja kuva
Teemu Roni

"Olisiko juutalaisten ylimielisyydellä mitään osaa asiaan?"

-Ei. Se ei ole syy murhaan.

Markus Lehtipuu

http://markuslehtipuu.puheenvuoro.uusisuomi.fi/908...

Minun listallani Holocaust on ykkösenä: kiista, josta pitää puhua järjellä, ei tunteella.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Markus Lehtipuu.
Kiitos linkistäsi, osuimme samaan aiheeseen!

jarno pelkonen

Kyllä juutalaiset ovat älykkäitä ja mukavaa porukkaa.

Miksi taas islamilaisista maista ei tule mitään hyvää?

Hely Alhainen

Montako Nobel-palkintoa palestiinalaiset ovat saaneet? Tietääkseni eivät yhtään.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Eikös se Jasser Arafat saanut rauhanpalkinnon?

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

10.12.2011 19:45 jarno pelkonen kirjoitti : "Miksi taas islamilaisista maista ei tule mitään hyvää?"

- Pysyn nyt Nobel-palkinnoissa. Jos verrataan väkiluvultaan vaikkapa muslimeja ( kaikella kunnioituksella!), joita on maailmassa noin kaksi miljardia, eli 33% maailman väestöstä, niin Nobelpalkintoja heille on myönnetty vuodesta 1988 alkaen yhteensä viisi kappaletta.
Mielestäni emme voi täällä perusteella sanoa, että he olisivat huonompaa kansaa kuin juutalaiset tai jotkut muut kansat.
Ehkä sieltä löytyisi jotain muuta hyvää? Säilyyhän tämä kansa yhteenä vahvana yhteisöllisyyteenä vaikkei ole niin "älykäs " verrattuna Nobelpalkintoihin kuin juutalaiset!

Aleksi Laine

Antisemitismin historia:

Juutalaisiin on suhtauduttu kielteisesti antiikista lähtien. Yksi syy oli eristäytyminen ja ylimielisyydeksi tulkittu omaehtoisuus. Juutalaisuus uskontona oli naurettava ja pelottava (uhrasivat mm. lapsia, muka).

Kristinuskon myötä juutalaisia alettiin pitää Jumalan murhaajina. Koska juutalaisilta kiellettiin keskiajalla maanomistus (eli lähes ainoa silloinen elinkeino), juutalaiset erikoistuivat "kaupunkilaisiin" ammatteihin ja keksivät siinä ohessa kapitalismin (Sombartin mukaan). Myös koronkiskureina heitä halveksittiin. Samalla alkoi kehittyä opillinen perinne. Juutalaiset olivat tietysti harhaoppisia. Getot olivat kauhistus ahtaudessaan ja likaisuudessaan (tilaa laajentumiselle ei yleensä annettu).

Hypätään Itävallan ja Sakan suuntaan Hitlerin syntymän tienoille. Juutalaiset olivat yliedustettuna kaikessa "kaupunkilaisessa": politiikassa, kaupassa, teollisuudessa, finanssialalla, tieteessä ja taiteessa. Heistä oli tullut modernisaation airuita, joita konservatiivinen kansa inhosi. Samaan aikaan idässä alkoivat pogromit (vainot), ja juutalaisköyhälistöä alkoi virrata länteen turvaan (sic).

Kansallisusaate ja rotuopit suosi rotuhygieniaa ja hylki juutalaista "likaa".

Talouslaman iskiessä juutalaiset olivat syyllisiä kahdella tavalla: eliitin edustajina ja ryysyläismamuina. Lisäksi painolastina oli kaikki vuosituhansien myötä kerääntynyt kuten myös mainittu aikakauden huipputiede rotuoppi.

Natsit hyödynsivät tätä kaikkea ja samalla ryöstivät juutalaisten omaisuuden, joilla rahoittivat valloitussotansa. Holkaustiin päädyttiin, kun ei lopulta muutakaan keksitty lopulliseksi ratkaisuksi. Samalla saatiin orjatyövoimaa.

(Mitähän oleellista unohtui?)

Olli Polli

rotuhygieniasta sen verran että tässä Aatu on kopionut USAssa olleita lakeja. Jopa siinä määrin että mies sai osakseen kunnioitusta USAn rotuhygienia piireissä.
Pakkosterilisaatio on ollut osana jopa meidän omia lakejamme. Ruotsi oli erittäin innokas moisten lakien luoja ja noudattaja.

Linkit kaivan tarvittaessa.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Juha Hämäläinen kirjoitti : "Linkit kaivan tarvittaessa".
- ole hyvä, jos piipahdat vielä blogiini, niin toivoisin, että kaivat linkit tänne. Kiitos.
Rotuhygienia ja pakkosterilisaatio ovat myös menetelmät, jotka tappavat ihmisiä ja rikkovat heidän oikeutta elämään.

Olli Polli

Hyvä Viola
Tästä löytyy Suomen ja Ruotsin osalta asiasta jotain:
http://materiaalit.internetix.fi/fi/opintojaksot/9...

Juhani Putkinen

Minun tietääkseni Venäjä joukkomurhasi ukrainalaisia enemmän kuin Saksa juutalaisia - vaikka joukkomurhia tietysti molemmat.

Jos prosentuaalisesti aletaan vertailemaan, niin eiköhän Venäjä ole murhannut tshetsheenejä enemmän kuin Saksa juutalaisia.

-----

Tiedoksi varmuuden vuoksi, ettei minulla ole mitään juutalaisia vastaan. Vastasin kerran Georgiassa israelilaisen kysymykseen, ettei minulla ole mitään Israelin armeijaa vastaan.

Heikki Ojala

kommarit kertovat että ukrainalaisia muutti miljoonittain Uralin taa rakentamaan uusia kaupunkeja. Väestön vähentyminen (ja kuka laski) Ukrainassa huomattiin lännessä - siitä syntyi lännelle sopiva legenda että miljoonat ukrainalaiset ovat kuolleet jossain kommarien luomassa nälänhädässä. Miten lie?

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Nykytutkimus kuitenkin on sitä mieltä, että Ukrainan nälkäkatastrofi ja siitä johtuneet mioljoonien joukkokuolemat olivat pääasiassa luonnonolosuhteista johtuneita.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Mikko Ahola kirjoitti : " Nykytutkimus kuitenkin on sitä mieltä, että Ukrainan nälkäkatastrofi ja siitä johtuneet miljoonien joukkokuolemat olivat pääasiassa luonnonolosuhteista johtuneita",

- Wikipediassa sitä sanotaan "Holodomor", niin kuin vitattaisiin Holokaustiin, mutta oikeasti pitäisi olla "Golodomor", eli venäjänkielen sanasta "ГОЛОД - GOLOD" - "NÄLKÄ".
Ainakaan minun sukupolvi ei tiennyt tarkkaan mitään siitä, että "golodomor " olisi viennyt miljoonia ukrainalaisia.

Se oli vuosina 1927-33 oli luonnonkatastrofikin varmaan osaallisena, kun ei kasvannut viljaa ja nämä vuodet olivat kollektivisoinnin aikaa Neuvostoliitossa. Isoisäni, äitini ja muut sukulaiset olivat kertoneet, että ne vuodet olivat tosi raskaita. Esimerkiksi, isoisän perheeltä jossa oli yhteensä ottopojan kanssa 10 lasta, niin vietiin lehmät ja kaikki karja ja jopa kanatkin kolhoosiin ja seurauksena alkoi kova nälkä. Maaseudulla jotenkin varman selvisivät.

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

Kateus. Hitlerin väitettiin olevan myös kateellinen heille. Taustalla on
sitten hengelliseltä näkökannalta katsottuna taas se, että he ovat Jumalan valittu kansa, jonka keskuudestas mm. Jeesus tuli. Paholainen vihaa heitä siksi yli kaiken, ja toimii ihmisten kautta. Lisäksi myös kristityt ovat vainottuja. Hengellistä sotaa ei siis käydä ihmisiä vastaan vaan henkivaltoja. Tämä tarkoittaa, että erinäisiä vaarallisia ideologioita vastustetaan, muttei koskaan niitä omaavia ihmisiä. Ihmisen arvo on mittaamaton.

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

P.S Taustalla on myös Raamatussa oleva kertomus siitä, kun juutalaiset hävitettiin maailman joka kolkalle Jumalan rangaistuksena, koska eivät totelleet Jumalaa (en nyt muista mikä kohta se oli). Raamatussa kerrotaan, että juutalaisia vainotaan, mutta he tulevat palaamaan omaan maahansa, kuten onkin käynyt. Uskomaton selviytymistarina kansalta, jota on vainottu. Sen selittää vain Jumalan armo ja siunaava käsi rangaistuksesta huolimatta.

Jouko Piho

Olen samaa mieltä Maria Rajakarin kanssa.

Kyseessä on muiden kansojen kateus juutalaisten älykkyyttä ja heidän valintaansa kohtaan.

Viime kädessä takana on Hitlerinkin tuhoon innoittanut Saatana, joka haluaa tuhota Jumalan omaisuuskansan vain sen takia, että hän vastustaa kaikkea mitä Jumala on suunnitellut ja tehnyt.

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

Juutalaisten menestystä voivat selittää kulttuuri- ja geneettinen evoluutio. Vähemmistönä ja vainojen kohteena oleminen on edellyttänyt yhteistyökyvyn, oppinisuuden ja strategisen herkkyyden korostamista kulttuurissa. On ollut pakko kyseenalaistaa ja ymmärtää asioita, jotta on löydetty paikka yhteiskunnassa ja onnistuttu välttää vainot. Vainot ja tapot taas ovat ehkä karsineet älyllisesti ja elämäntahdoltaan heikointa osaa väestöstä, jolloin on tapahtunut eräänlaista rodun jalostumista.

Suomenruotsalaisilla Suomessa ja kiinalaisilla Kaakkois-Aasian maissa on tietyiltä osin samanlainen eliittivähemmistön asema, joka ei ole ehkä jalostanut samalla tavalla rotua, mutta on johtanut kulttuurievoluutioon. On ollut pakko olla kansakunnan sivistyneintä ja taloudellisesti neuvokkainta, ettei enemmistö pääse niskan päälle sortamaan.

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

On varmasti järjelläkin selitettäviä syitä, mutta myös se, että Jumala on siunannut heitä ja siunaa jokaista, joka Hänen tahtoaan noudattaa.

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

Kysyn näin sinulta: Mitenkäs Jumala heitä siunaa, kun eivät usko Jeesukseen Kristukseen?

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

Pekka, Jumala pitää lupauksensa, jonka antoi Aabrahamille, että siunaa hänet sekä hänestä polveutuvan kansansa, jonka otti silloin omakseen, lupaus on voimassa tänäkin päivänä, siksi Jumala siunaa heitä. Vaikkei ihminen olisi Jumalalle uskollinen, niin Jumala on uskollinen ihmisille antamilleen lupauksille.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Maria Rajakari kirjoitti : "Jumala on siunannut heitä ja siunaa jokaista, joka Hänen tahtoaan noudattaa.",

- onko Jumala? vai kukaan muu sitten? "siunannut" heidän tuhoamista?

Markus Lehtipuu

Olen alkanut epäillä Holocaustin tunnetasolla esitettyä mielikuvaa, ja toivoisin kiihkotonta, neutraalia ja luotettavaa tutkimusta, mitä oikeasti tapahtui, ja miten IIMS:n noin 5,8 miljoonaa juutalaista uhria todella kuoli.

On niin paljon "Auschwitz survivoreja", että kysymys herääkin, miksi niin moni lopulta selviytyi.

Millä aikataululla, per vuorokausi, per tunti, per minuutti, Auschwitzissä kuoli ihmisiä. Mikä oli totuus.

VAstaavasti, yritän pitää kaikessa keskustelussa ja nykyhetken valinnoissa huolen, että en lietso vihaa tämän hetken juutalaisia vastaan, puolustan ISraelin oikeutta olemassaoloon ja itsepuolustukseen, ja olemassaoloon nimenomaan juutalaisvaltiona.

Tällä järkipolitiikalla kerään tunnevihollisia niin juutalaisista kuin antisemitisteistä, ja siksi vetoankin, ettei asioita käsitellä tunteilla, vaan kiihkottomasti.

Heikki Ojala

oon mä lukenut Lauriot ja on ok että ne on tarjolla. Osa juutalaisten kertomista hirmutöistä on ilmeisesti mahdottomia - ei ollut varmaankaan kalkkivaunuja ja tulijärviä - miten sieltä jäi muka todistajia - miksi ne väittäisi tuollaisia - miten voi uskoa loppujakaan? Mutta kun siitä SS:n tylystä mentaliteeetista kerrotaan ihan sivuhuomautuksina monessa muussakin aikalaiskuvauksessa. Juutalaisia otettiin kiinni ja ne tapettiin, vain koska ne oli juutalaisia.

Jarmo Puntanen

Ainakin oma suhtautumiseni Israelin kansan II maailmansodan ajan kärsimyksiin on muuttunut tässä noin viimeisen 10-15 vuoden aikana neutraalista tai myötämielisestä voimakkaasti epäileväksi. Israel tekee nyt palestiinalaisille tarkalleen saman, jonka saksalaiset tekivät aikanaan juutalaisille, aina muuria, herrakansailua ja hidasta kuristusotteen lisäämistä myöten.

Olli Polli

Tässä kirjassa käsitellään asiaa melko "tunteettomasti" asiakirjojen ja laskelmien tukemana.

Dr. Wilhelm Stäglich
Der Auschwitz Mythos
ISBN 0-906879-90-6
Millä kielillä sitä on saatavilla en tiedä. Mulle kun riitti alkukieliversio.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

10.12.2011 22:45 Hely Alhainen kirjoitti :
"Venäläisen sielun hyvin tuntevana voisit valottaa meille venäläiseen mielenmaisemaan syvään juurtuneen antisemitismin syitä. Syyllistyitkö jotenkin, kun luulet että sinua vedetään vastuuseen em. asiasta?

- En ole itse syyllistynyt mitenkään juutalaisten vainoon. Olen itse vainotun kansan,Inkerin suomalaisten, edustaja.

Olen muuttanut vielä "elossa olevasta" Neuvostoliitosta ja kasvatus oli että kaikki kansalaiset ovat tasa-arvoisia. Jos antisemitismia silloin oli, niin se oli piiloitettua ja varmaan ulkomailla siitä tiedettiin enemmän, joten en pysty valottamaan sinulle venäläisen mielenmaisemaa täältä kohdalta.
Tiedän tilanteen suurinpiirtein nyt nettivälityksellä.

Ari Lotvonen

Siksi, koska juutalaiset eivät pistä hanttiin. Niitä on helppo haukkua, ne ei pure.

Ja sitten jos juutalaiset pistää hantiin, niin sitten on YK ja maailma joka sanoo ettei juutalaiset saa olla.

Se on DNA:n geeneihin koodattu juttu, se juutalaisviha.

Arkisessa elämässä se on kateus ja isäkapina ja oma surkeus ja alemmuuskompleksi. Ja juutalaiset on parempia, niin se on salaliitto.

Voi että se on hassua, ei sitä osaa selittää.

Ai niin, olenhan minäkin joskus nuoruuvessa Neuvostoliitossa käynyt, ja en ole missään enempää juutalaisvihaa nähnyt kuin siellä. Kommunistisessa perheessä. Kommunismi, tyhmyys ja juutalaisviha - ne käy käsi kädessä.

Tyhmempää ihmistä en ole nähnyt kuin kommunisti, ja voi että se vihasi juutalaista.

Harri Räsänen

Juutalaisiin kohdistunut kansanmurha ei ole maailman suurin. Suurin on Mao Zedongin valtakautena kiinalaisiin kohdistunut lahtaus.
Maon uhreja arvellaan olevan noin 60 miljoonaa.
Toiseksi suurin on kommunismin aikakautena Neuvostoliiton kansoihin kohdistunut kansanmurha. Suurimmat uhriluvut tulivat Ukrainalaisten kohdalle. Pakkokollektivisoinnin yhteydessä kuoli miljoonia ihmisiä nälkään ja teloituksiin. Tarkkoja lukuja on mahdoton saada mutta suurimmat luvut ovat olleet jopa 14 miljoonaa kuollutta. Ukrainalaisissa historian kirjoissa olen nähnyt lukuja n. 6..7 miljoonaa. Tälle Ukrainalaisten kansanmurhalle on oma nimityskin, Holodomor.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

10.12.2011 21:04 Aimo Remeskirjoitti : "Kyllä armeeneilla ja inkeriläisillä on paljon samanlaiset kohtalot",

- niin armenialaiset kohtasivat kansanmurhan vuonna 1915, kun maata hallitsivat turkkilaiset ja oli tapettu joittenkin tietojen mukaan 1 500 000 ihmistä. Sitä pidetään kuitenkin vielä etnisenä puhdistuksena, koska ei ole vielä todistettu että tapahtuma täyttäisi kansanmurhan kansainväliset tunnusmerkit!?

Inkeriläisten kohdalla historiallinen alue on puhdistettu inkeriläisiltä Suomen ja Neuvostoliiton välisillä toiminnoilla ja rauhanomaisesti ilmam verenvuotoa, muttei kukaan halua kuullakaan etnisestä puhdistuksesta puhumattakaan epäillä että tapahtui Inkerin kansannmurhaa? Vaikka kansa on hävinnyt!

Ari Lotvonen

Mun äiti 16 vuotiaana tyttönä paimensi karjan pois Salmin Koveron kylästä.

Koko lapsuuden ja nuoruuden ajan äiti oli aina siellä. Auttoi ja tuki, vaikka isä meni juopottelemaan ja pelasi kortilla maitotilin.

Meillä kävi kylässä inkeriläisiä ja saksalaisia.

Isä opetti minut tupakalle ennen kuin menin kouluun, istuttiin portailla ja katsottiin kuinka nainen juoksee motin alle.

Kesällä maattiin nurmella ja pihaan ajaa iso auto ameriikasta, isä pisti mulle tupakan käteen ja juoksi ja teki ilmoituksen. Sen jälkeen olen lukenut kirjoista se luutnantin Suomen reissuista.

Inkerin kansa ei ole hävinnyt, ei ole. Conquistador:
http://www.youtube.com/watch?v=7xxHjuLCdgI

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Ari Lotvonen.
- Inkerin kansa on kadonnut ja tuskin nousee enää omalla historiallisella alueella ja tuskin muuallakaan maailman kolkalla. Yksi viimeisistä kirjoituksistani aiheesta täälä Puhenvuorossa : "Nouse Inkeri!"
Ole hyvä, jos tykkäät!

http://viovio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/86430-nouse...

Käyttäjän JanneLinna kuva
Janne Linna
Ari Lotvonen

Paljonko olet velkaa? Voinko lainata, ei tartte maksaa takaisin. Juutalaiselta se kuitenkin on pois. Juutalaiselta kun lainaa ei tartte maksaa takaisin.

Ei se rahasta ole kiinni. Kato mulla on.

Käyttäjän JanneLinna kuva
Janne Linna

Give me control of a nation's money and I care not who makes her laws.
Mayer Amschel Rothschild

Permit me to issue and control the money of a nation, and I care not who makes its laws.
Mayer Amschel Rothschild

Read more: http://www.brainyquote.com/quotes/authors/m/mayer_...

Read more: http://www.brainyquote.com/quotes/quotes/m/mayeram...

Ari Lotvonen

Olet selannut internettiä.

Minäpä kerron salaisuuden: Mene maailmalle ja ota asioista selvää. Tee työtä ja voit rikastua. Sitten kun olet rikas, sun ei tarvitse pelätä Rothschild:a.

Käyttäjän JanneLinna kuva
Janne Linna

Miksi minä haluaisin olla rikas?. Että voin tulla ylimieliseksi ja kehuskella rahoillani?. En minä vihaa juutalaisia tai pelkää heitä esitin vain mahdollisen syyn hra hitlerin vihaan juutalaisia kohtaan.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Mutta meidän pitäisi ehkä myös kysyä, kuoleeko nykypäivinä miljoonia toisrotuisa ihmisiä "kaasun" uhrina. Kasvihuonekaasun. Hiilidioksidin.

Meidän hiilidioksidimme on muuttanut ilmastoa kuivemmaksi Afrikassa, ja sateen väheneminen ja kuivuus, jotka johtavat nälänhätiin, ovat tosiasia afrikkalaisille.

Länsimaisia luonnonsuojelijoita on myös kritisoitu siitä, että he ajoivat tiukan DDT-hyönteismyrkyn kiellon kehitysmaihin, ja tämä kielto on kriitikkojen mukaan aiheuttanut 50 miljoonaa turhaa malariakuolemaa.

Ari Lotvonen

Huomasin, rahastahan se on kiinni. Pikku paskat haluaa rahaa ja kun eivät saa, syyttävät juutalaisia. So it goes. Otetaan rahan pois niiltä jotka ei vastusta. Rikastuu.

http://www.youtube.com/watch?v=gRm74OwziZ4&feature...

On muuten mukava olla olematta juutalainen ja on mukava, että on niin paljon rahaa ettei uskoisi. Sitä on rikas.

Kerrankin on pankkitilillä saldoa, enkä edes ole juutalainen, vaikka on koukkunokka.

Tosin, vaikka silloin kun olin lapsi ja olin köyhä ja rahaton. En koskaan vihannut juutalaisia, ei tullut mieleenkään, että oma olotilani olisi juutalaisten syy.

Aki Niemistö

Todella mielenkiintoinen keskustelu. Muutamia huomioita kommenteista:

a) Kaikki juutalaiset ovat samanlaisia, he ovat erilainen rotu, jolla on erikoisominaisuuksia. Tämä on rasismia. Ehkä Halonen on sittenkin oikeassa.

b) Vähättäly: 'no on venäläiset ja kiinalaisetkin tappaneet ihmisiä'. No onhan ne. Totta. Mutta oikeuttaako se juutalaisten tappamisen?

c) Juutalaisten salaliitto. KAIKKI juutalaiset rotuna ovat juonittelemassa meidän kunnon ihmisten pään menoksi. Katso kohta a)

d) Juutalaiset on pahoja, koska Mayer Amschel Rotschild. OK. Jatketaan leikkiä. Norjalaiset ovat pahoja, koska ABB. Suomalaiset ovat pahoja, koska Auvinen. Ja sokerina pohjalla: saksalaiset on pahoja, koska Hitler. Voisivatko salaliittoteoreetikot yrittää olla sekoittamatta kaikkia juutalaisia ja heidän keskuudestaan nousseita epäillyttäviä yksilöitä. Samoin kuin islamkriitikoiden tulee yrittää olla sekoittamatta kaikkia muslimeita ja heidän keskuudestaan nousseita epäilyttäviä yksilöitä.

http://en.wikipedia.org/wiki/New_antisemitism

http://en.wikipedia.org/wiki/Rothschild_family#Con...

Harri Räsänen

B) Vähättely. Kun tuossa viittaat kommenttiini niin pyydän tarkennusta mitä siinä vähättelen. Missä kohtaa kommentissani olen oikeuttanut juutalaisten tappamisen?

Aki Niemistö

Viola pohtii miksi miljoonia juutalaisia on tapettu, johon kommentoit että onhan noita isompiakin joukkomurhia ollut. Sen voisi tulkita vähättelyksi. Tai sitten tulkitsin sinut aivan väärin.

Harri Räsänen

Violan otsikko on "Juutalaiset-ihmiskunnan suurimman joukkomurhan uhrit! Miksi?"
Laadin kommenttini siksi, että uhrien määrällä mitattuna juutalaiset eivät ole joutuneet ihmiskunnan suurimman joukkomurhan uhriksi. Kiinalaiset ovat. Faktaa ilman taka-ajatuksia.

Dari-anne Suomalainen

Haikara
" muslimeilla antisemitismi on pyhissä kirjoissa "

Kyllä antisemitismi, juutalaisten demonisointi on kristittyjen pyhissä kirjoissa, sieltä se on siirtynyt islamiin.
Kristinoppi levisi ensin itään.

Voidaanko juutalaisvihaa, joka on aivopesun tulos, sulattaa pois, riippuu siitä, hylkäävätkö ihmiset pahan, valitsevatko sen minkä katsovat oikeamieliseksi toiminnaksi.
Viha ei koskaan ole oikeamielistä toimintaa, tuskin siitä on erimielisyyttä.

Kristityt yrittävät siirtää vastuunsa olemattoman saatanan toiminnaksi,
mutta se pelkkää pakoilua.

Aki Niemistö

Antisemitismi ei ole siirtynyt kristityiltä muslimeille, vaan heillä on ihan omat syynsä vihata juutalaisia. Lue esimerkiksi Jaakko Hämeen-Anttilan mainio kirja 'Johdatus Koraaniin'.

Pekka Heliste

Toisen Maailmansodan juutalaissurmat keskittyivät itä-Euroopan juutalaisten eliminoimiseen, vain 700000 tapettua oli sakslaista alkuperää.

Saksalisten hyvänä apureina toimivat paikalliset, jotka kavalsivat juutalaiset saksalaisille , keräsivät heidät ja toimivat apureina teloituksissa

Ja uuniin meni muitakin, tapettuja oli n 10-11 miljoonaa eli juutalaiset olivat vain n 50% kaikista holokaustin uhreista

Dari-anne Suomalainen

Juutalaisia kerättiin pitkin Eurooppaa, metsästettiin kuin eläimiä, ulkopuoliset maat sulkivat rajansa, juutalaiset eivät voineet paeta minnekkään.

Viimeinen mahdollisuus olisi ollut reitti Suomesta Petsamon kautta USA:han mutta Suomi sulki rajansa ja palautti laivat takaisin.

Kristityiksi kääntyneet juutalaiset yrittivät Saksassa etsiä turvaa kirkon helmasta, mutta kirkko oli sitä mieltä, että juutalaisilla ei ole mitään tekemistä kirkossa.

Muistattehan; Kristalliyö järjestettiin saksalaisen Lutherin syntymäpäivän kunniaksi.

Aki Niemistö

http://fi.wikipedia.org/wiki/Kristalliy%C3%B6

Sinulla on uskomaton viha kristittyjä vastaan. Taidat olla rassisti.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

11.12.2011 01:18 Mikko Ahola kirjoitti : "Lukumäärän mukaan juutalaiset eivät siis ole menestyneet kovin hyvin. Osasyy voi tosin olla se, että osa juutalaista on aina liuennut pois muuhun väestöön ja kadottanut juutalaisuutensa",

- Eikös ole niin, että jos jutalaisnainen menee naimisiin ei-juutalaismiehen kanssa, niin hänen puolisonsa "liittyy" juutalaisuuteen? eli liukuu juutalaisväestöön. Miten se lienee päinvastoin, jos juutalaismies otta vaimokseensa ei-juutalaisnaisen?

Dari-anne Suomalainen

Juutalaisuus periytyy lapsille äidin kautta. Jos juutalainen nainen menee naimisiin ei-juutalaisen kanssa, lapsista tulee automaattisesti juutalaisia.

Jos taas juutalainen mies menee ei-juutalaisen naisen kanssa naimisiin, lapsista ei tule juutalaisia, ellei nainen ole kääntynyt juutalaisuuteen.

Juutalaisuuteen ei voi liittyä pelkkänä ilmoitusasiana, kuten kristinuskoon. Kääntyminen on pitkä prosessi, noin kolme vuotta. Juutalaiset haluavat varmistua siitä, että kääntyjä on tosissaan, koska
ei ole helppoa olla juutalainen.

Lisäksi on tapauksia, että kristityt ovat 'muka' kääntyneet juutalaisuuteen ja sen jälkeen ryhtyneet käännyttämään juutalaisia kristityiksi, mikä tietysti on katala temppu. Kristityt eivät ole koskaan kaihtaneet keinoja käännytystyössään.

Pirkko Leskinen

Kolmannen valtakunnan joukkomurhat alkoivat vammaisten ihmisten surmaamisella hoitolaitoksissa. Propagandalla ihannoitiin vammaisten tekemiä itsemurhia. Osoitteessa Tiergarten 10 alkoi vammaisten tuhoamisen kokeilu kaasulla ja sitä jatkettiin juutalaisiin.
Asuessani 60-luvulla Länsi-Saksassa tapasin vain nuoria kehitysvammaisia ihmisiä.
Saksassa on kiellettyä vertaamasta juutalaisten kansanmurhaa mihinkään muuhun kansanmurhaan

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset