Kohteleeko Suomi kaltoin ulkomaalaistaustaisia isoäitejä?

Рабочий класс Финляндии, где вы! Suomen Työväki missä olette? Älkää nukkuko!

Miksi vaellatte väärissä puolueissa? Herätkää vaaliuurnille ja äänestäkää  Suomen Työväenpuolueen ehdokkaita!  

Tehdään historiaa sadaksemme KANSANääni kuuluviin! 

Syomen Työväenpuolue on :

Työväen, Vanhusten, Vammaisten ja Maahanmuuttajien äänitorvi!  

Suomen Työväenpuoluen (STP: n) vaatimus on :  

Poliitikan suuntaa on muutettava, tarvitaan sosiaalinen uusjako!

Suomen Työväki! Meissä on voimaa, yhdistämme sen!

 

www.tyovaenpuolue.org/

 

Äänestä STP:n riveistä Viola Heistonen eduskuntaan Kymen vaalipiiri, ehdokas  nro 6.

 Halutessasi saat tietoa ehdokkaasta alempana olevista linkeistä, ole hyvä : 

http://www.radioviola.net/aeaenestae-minua---vaalisivut/edustajanne-parlamenttiin  

http://www.radioviola.net/aeaenestae-minua---vaalisivut/karjalan-tytto

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (23 kommenttia)

J. Gagarin

Kaipaatko Neuvostoliittoon?

No, ehkäpä aika on kullannut muistot.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Gagarin,
-en kaipaa Neuvostoliittoon, vaan haluan että Suomenmaasaa, kauniisa maassa, olisivat onnellisia myös syrjityt, sortuneet, köyhyyden rajan alapuolella elävät ihmiset,puolustuskyvyttömät vammaiset ja vanhukset.
Haluaisin, että Suomenmaa kohtelisi kaikkia tasa-arvoisesti ja kunnioittaen heidän ihmisoikeuksia.Näin ei ole nyt!
Muutin Neuvostoliitosta, mutta haluaisin olla nyt ylpeä uudesta kotimaastani Suomesta,muttei se ainakaan vielä ole onnistuinut, koska näen niin paljon epäoikeudenmukaisuutta, joka kohdistuu ja koskettaa nimenomaan heikommassa asemassa olevia kansalaisia.
Kiitos kommenttistasi.

Pertti Väänänen

Kuuluitko Viola Neuvostoliitossa Komsoliin tai NKP:hen?
STP:hän on lähinnä vanhojen kommarien poppoo!

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Pertti Väänänen,
-sillä ei ole väliä mihin minä kuuluin Neuvostoliitossa, vaikka voin sanoakin, etten ollut КПСС:n jäsen varmaan suomalaisuuteni takia...
Minulla ei ole mitään syytä hävetä sitä, että olen STP:n riveissä, koska haluan olla aktiivisesti yhteiskunnan asioissa..ainakin yrittää vaikuttaa..
Perussuomalaisten riveissä kun ei löytynyt paikkaa venäjänkieliselle maaahamuuttajalle. En pelkää erilaisuutta ja omien periaatteiden kanssa voin olla puolueessa kun puolueessa sitoutumattomana.
Hyvää Pääsiäistä!

Jouni Haimi

Katsos viola me muut äänestämme ihan asia kykymysten takia emmekä osalistu sinun ja rimman huoltajuu kiistaan äänestämällä tuota puoluetta Suomessa on tärkeimpiäkin asioita kuin mummon kyseen alainen huoltajuus riita.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

jouni haimi,
- olette erittäin epäkohtelias! Sinuttelette ja jopa nimet "Viola" ja " Rimma" kirjotatte peneellä kirjaimella, joten vastasin samalla. Mutten sen enempää haasta riita..Mukavia kevätpäiviä teille!

Käyttäjän tuomasheikkila kuva
Tuomas Heikkilä

Kommunismi on kuollut, antaa sen jäännösten levätä rauhassa

Käyttäjän kaikupohja kuva
Teemu Roni

Ei ole kuollut. On itsetutkiskelun tilassa.

Keijo Koponen

Ja mihin tulokseen kommunismi on itsetutkiskelussaan tullut tähän mennessä?

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Tuomas Heikkilä,
- en ole "elvyttämässä" kommunismia, koska minulla ei ole tarvetta siihen, vaikka se olisi kuollutkin, mutta kun kommunnisteja on ympärimaailmaa ja nyt me puhutaan Suomen Työväenpuolueesta eikä Suomen Työväen Kommunnistisen puolueesta, kakella kunnioituksella heille.

Henri Tuhola

Välistä mietityttää onko täällä vain ehdokkaita. :)

Jouni Haimi

Henri t
ensi maanataina ei ole enää ehdokkaita -)

ludmila paananen

Onko tämä hätähuuto? Ehdokaslista ei herättä luottamusta enkä äänestä sellaisia ihmisiä jotka ihannoivat Stalinia ja haluavat Neuvostoliiton paluutta

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

ludmila paananen,
- ette ymmärrä asiaa ollenkaan, jos luulette, että blogin kirjoittaja "ihanoi Stalinia ja haluaa Neuvostoliiton paluutta".
Mukavaa vaalipäivää teillekin!

ludmila paananen

en puhunut konkreettisesti TEISTÄ vaan siitä mitä teidän puolueenne ja sen tietyt vaaliehdokkaat edustavat. Jos olisitte ollut vihreiden vaaliehdokas ehkä äänestäisin teitä, mutta teidän puoluenne en voi äänestä koska teidän puolueen rivissä on hämäriä ihmisiä jotka pyrkivat valtaan

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

ludmila paananen,
- luuletteko, että "hämäriä" ihmisiä, jotka pyrkivät valtaan ei ole muissa puolueissa? "Pullollaan" on niitä, jotka pääsivät valtaan viime vaaleissa, mutta samalla unohtivat mitä olivat luvanneet äänestäjille vaan alistuivat Talon tavoille ja lähtivät virran mukaan leveästä leivästä nauttimaan, mitään uudistuksia tekemättä.. Voin vaikka todistaa mitä oli jätetty tekemättä Vanhasen 1 ja 2 hallituksen aikana.
Nyt pitäisikin osata valita ihmisiä ruohonjuuren tasolta, jotka tuntevat tavallisen kansan elämää.
1 miljoona suomalaista(700 000 ilman lukuun ottamatta lapsia)elää köyhyyden rajan alapuolella...eli 1/5 osa Suomen kansalaisita. Siihen vaan nyt suljetaan silmät ja köyhätkin tyhmyttään menevät äänestämään rikkaita...
Rikas ei ole koskaan köyhälle kaveri, niin kuin kylläinen ei tunne nälkäisen hätää..Näin ajattelisin..
http://www.radioviola.net/aeaenestae-minua---vaali...

Jouni Haimi

Ne on suomalaisia venpuloita ne aiä jotain venäläisiä venpuloita kuten eräät.

ludmila paananen

"Rikas ei ole koskaan köyhälle kaveri, niin kuin kylläinen ei tunne nälkäisen hätää..Näin ajattelisin".

En voinut olla vastamatta tähän- monet tosi rikkaat ihmiset maailmaassa antavat rahaa hyväntekeväsyyteen, Bill Gates esim luopui omaisuudesta, poptähdet kuten edesmennyt Michael Jakson antoi miljoonia, monet perustavat tutkimuslaitoiksia ja elättävät muita joten tämä teesi ei pidä paikkaansa.
Enkä ymmärrä mitä eroa suomen työväen puolueella ja suomen kommunistisen puolueella- tavoiteet on samat- rikkaat ja porvarit hornan tuutiin ja maailmaan työläiset valtaan. Se on jo nähty ja kokeiltu- En haluaa toista kertaa. Minusta työväenpuolueella on aikansa eläneet teesit ja iskulauseet.
p.s yleensä kaikki ketkä pääsevät valtaan unohtuvat lupaukset - se on politikoinnin nurja puoli
Toivon kuitenkin teille vointia ja kaikkea hyvää - olette kuitenkin hyvä ihminen vaikka joitakin teidän tekoja en voi ymmärtää saati hyväksyä

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Hyvä Viola,

Olette hyvä ehdokas ja hyvällä asialla, vammaisilta, vanhuksilta ja sairailta on leikattu kaikkein eniten.

Muistan elävästi maahanmuuttokeskustelun viime huhtikuulta, jossa Katainen ilmoitti kroisoksen elkein että "Maahanmuutto ei ole rahasta kiinni", samaan aikaan toisella kanavalla keskusteltiin vanhusten vaipoissa säästämisestä.

Toivon teille Viola onnea ja menestystä vaaleihin!

Perussuomalaiset oli mielestäni hyvä vaihtoehto, saanko kysyä miksi vaihdoitte STP:een? Olen Ludmila Paanasen kanssa samaa mieltä siitä, että STP:n ehdokaslistalta löytyy Suomelle vahingollisia ihmisiä, kuten Johan Bäckman: "Sharia-laki pitäisi integroida suomalaiseen oikeusjärjestelmään", puhumattakaan hänen vahingollisuudestaan Suomen ja Venäjän suhteille.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Elina Moustgaard,
- Perussuomalaisille en ollut näköjään "hyvä vaihtoehto",koska en mahtunut joukkoon..joten erosin kun sain kutsun ehdokkaaksi STP:n puolueessa, koska halusin ja haluan edelleen yrittää olla vaikuttamassa asioihiin, jotka mielestäni ei ole hoidettu kunnolla hyvinvointivaltiossa Suomessa..
Ote Safkan vaaliohjelmasta :
Safka vastustaa mielivaltaisia viraanomaistoimia, joilla edunvalvojat ja sosiaalityöntekijät eristävät ja vieraannuttavat huostaanotettuja lapsia tai vammaisia perheistään.Safka vaatii huostaanottojen kaupallistumisen. eli ns.huostaanottobisneksen kieltämistä. Safka vaatii perheiden autonomian kunniottamista ja arvostamista, huostaanotettujen lasten ja eristettyjen vammaisten perheiden ihmisarvoista kohtelua, parempaa valvontaa huostaanotettujen sijoituskohteissa ja omaishoitajan työn kunnioittamista..
Tämän kaiken minäkin voin allekirjoittaa, koska kehitysvammaisen tyttärenpoikani kohdalla asiat on yhteskunnassa "järjestetty" juuri noin.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Viola Heistonen,

Kiitos vastauksestanne. Mielivaltainen viranomaistoiminta ja huostaanottojen kaupallistuminen ovat polttavan ajankohtaisia aiheita, mutta Safkan motiiveja rohkenen epäillä, sillä juuri heidän ihailemassaan neuvostoliittolaisessa sosialismissa viranomaistoiminta oli mielivaltaista ja lapsia otettiin valtion toimesta huostaan poliittisilta toisinajattelijoilta.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Elina Moustgaard,
- niin tapahtuhan sitä mielivaltaista toimintaa ympäri maailmaa, mutta tiedätkö Elina, että minua hävettää kertoa Venäjällä, kun käyn siellä, millaisen kohtalon sai kehitysvammainen lapsenlapsi täällä Suomessa, että hänet eristettiin minusta äärimmäisen julmasti ja pidetään piilossa nyt jo toista vuotta..eikä anna edes näkyviin, vaikkei minulla ole mitään lähestymiskieltoa vaan päivastoin käräjätuomari päätöksessään ilmoitti, että minulla on oikeus ja jopa velvollisuus tavata puhumatonta lapsenlastani ja välittää hänen tahtoa virkaedunvalvojalle. Mutta yksityinen toimintakeskus viis siitä, ja toimii lainvastaisesti kun estää tapaamiset.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

14.4.2011 22:31 ludmila paananen> " - monet tosi rikkaat ihmiset maailmaassa antavat rahaa hyväntekeväsyyteen, Bill Gates esim luopui omaisuudesta, poptähdet kuten edesmennyt Michael Jakson antoi miljoonia, monet perustavat tutkimuslaitoiksia ja elättävät muita joten tämä teesi ei pidä paikkaansa."
- hyväntekeväisyys on ihan eri juttu. Se rikas ei kohtaa kasvokkain köyhää.Tarkoitin että ruohonjuurentasolla. Rikas ja köyhä eivät pysty olemaan tasavertaisia kavereita...koska heidän elintason välillä on syvä kuilu...tai vaikkapa jos sinulla on "vatsa täynnä" ja minä olen "nälkäinen", niin olisiko meillä hyvä olla yhdessä..? Emme varmaankaan viihtyisi yhdessä...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset