Kohteleeko Suomi kaltoin ulkomaalaistaustaisia isoäitejä?

Moskovan suurlähettiläs : pitkät viisumit korvaavat viisumivapauden

otsikolla kirjoittaa Uutisvuoksen päätoimittaja Harri Manskinen (UV 7.4.2011).

Suomen Moskovan suurlähettiläs Matti Anttonen sanoo, että viisumivapaus voidaan korvata vielä jonkin aikaa pitkien viisumien avulla. Hän muistuttaa, että viisumivapaus on viime kädessä EU:n komission ja Venäjän välinen asia, vaikka asiasta on päästävä yksimielisyyteen myös EU:n sisällä.

- Viisumivapauden tehtävä prosessi on edennyt jo pitkälle ja tavoite on selvä. Ennen viisumivapauteen siirtymistä ihmisten liikkuvuuttä Suomen ja Venäjän välillä voidaan edistää niin, että ihmiset saavat pitkäaikaisia viisumeita. Eivät passitkaan ole voimassa ikuisesti, muistuttaa Etelä-Karjalassa vierailulla oleva Anttonen… 

Imatran seudun matkailuyrityksille suurlähettiläs Anttosella on iloista kerrottava jo tulevaksi kesäksi.  – Näyttää aika hyvältä. Talvimatkailu oli jo ennätyksellistä ja kesä näyttää samalta…Etelä-Karjalassa katseet kantavat usein Pietariin saakka, mutta vuosikaudet Moskovassa työskennellyt suurlähettiläs Anttonen muistuttaa, että Moskovan alueella asuu noin 20 miljoonaa ihmistä.

 -Kun Moskovan ja Pietarin välille saadaan moottoritie, se vaan lisää kinnostusta. Se tarkoittaa vajan yhdeksän tunnin automatkaa Moskovasta Suomeen ja venäläisittäin se ei ole pitkä matka..”, näin siis UV-lehdestä.

 

 Siis Pietariin kulkee jo Allegro-juna ja Venäjällä on intressi kehittää Imatran ja Svetogorskin rautatieyhteys kansainväliseksi,  joten tuntuu siltä, että aika pian tulee olemaan maitten välinen tiivis yhteys. Pitkäaikaiset viisumit liikemiehille olisikin varmaan hyvä ratkaisu.

Suurlähettiläs sanoo, että ilman viisumivapauttakin Suomessa ja Venäjällä on valmistauduttava liikennemäärien suureen kasvuun..

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Thomas Makinen

Toisaalta viisumivapaudelle ja pitkille viisumeille on vähemmän käyttöä, mikäli puoluetovereitesi Suomesta levittämä kuva Venäjällä otetaan ihan tosissaan:)

http://rt.com/news/finnish-priest-umarov-molari/

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Thomas Mäkinen,
- en ole itse nähnyt tuota videota, eli tehän tässä levitätte propagandaa kun linkititte blogini tuon videon ja veditte boikottiin keskustelun koko aiheesta.
Blogin aihe ei ole "puoluetoverit!" vaan perustuu Suomen Moskovan suurlähettilän Matti Anttosen sanomisiin, hänen vierailuaikana Imatralla.

Jokainen puoluetoverini toimii omien periaatteiden mukaan. Ei minun eikä kenen muunkaan puoluetoverin toiminta estä myöntämään pitkäaikaisia viisumeita Venäjän kansalaisille kun siitä tuli kertomaan arvoisa Suomen Moskovan suurlähettiläs Matti Anttonen.

Muuten,PS-puoluetoverit eivät halunneet venäjänkielistä maahanmuuttajaa ehdokas riveihiin.., mutta minulla kun sattuu olemaan sanomista suomalaiselle yhteiskunnalle, jossa räikeästi rikotaan erityisesti kehitysvammaisiin kansalaisiin kohdistuvia ihmisoikeuksia.

Joten STP:n riveistä tämä Sanoma nyt yhteiskunnalle :
Omistan tämän vaalikampanjani puhumattomalle, kehitysvammaiselle ja autistiselle orvolle maahanmuuttaja tyttärenpojalleni, jonka ainoa läheinen omainen olen, joka on eristetty täysin omasta perheestään, suvustaan,venäläisestä kulttuurista ja äidinkielestä venäjästä.

Omistan myös kampanjani lapsenlapseni kohtalotovereille sekä kaikille meille omaisille, jotka nyt suremme ja kaipaamme vammaisia perheenjäseniämme, jotka viranomaistoimin on meistä eristetty ja vieraannutettu.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset