Kohteleeko Suomi kaltoin ulkomaalaistaustaisia isoäitejä?

Omistan tämän vaalikampanjani orvolle autistiselle tyttärenpojalleni ja hänen kohtalotovereille

Olen eduskuntavaaliehdokas 2011 nro 6, STP (Suomen työväenpuolue), Kymen vaalipiiri.

Omistan tämän vaalikampanjani puhumattomalle, kehitysvammaiselle ja autistiselle orvolle maahanmuuttaja tyttärenpojalleni, jonka ainoa läheinen omainen olen, joka on eristetty täysin omasta perheestään, suvustaan, venäläisestä kulttuurista ja äidinkielestään venäjästä.

Omistan myös kampanjani lapsenlapseni kohtalotovereille sekä kaikille meille omaisille, jotka nyt suremme ja kaipaamme vammaisia perheenjäseniämme, jotka viranomaistoimin on meistä eristetty ja vieraannutettu.

Vaatimukseni ovat :

- YK:n vammaisten oikeuksia koskeva sopimus ratifioitava välittömästi ja vammaislait yhdistettävä.

- Pakkokeinopykälä 42§ kehitysvammaishuollossa kumottava, vammaisten ja vanhusten hoidossa pakkokeinojen käyttö tiukan kontrollin piiriin.

- Ihmisoikeuksia ja itsemääräämisoikeutta kunnioitettava vammaisten ja vanhusten hoidossa.

- Yksityiset palvelukodit ja -yritykset tiukkaan valvontaan, omaisvalvonta viranomaisvalvonnan rinnalla sallittava.

- Ruotsin LEX Sarah ja Maria lakien mukaisesti työntekijät velvoitettava ilmoittamaan asiakkaiden hoidossa havaitsemistaan väärinkäytöksistä, työtoveria ei saa suojella.

- Sosiaalipuolen työntekijät Terhikkia vastaavaan rekisteriin.

- Työntekijöiden rekisterit selvitettävä.

- Vammaisten lasten ja aikuisten eristäminen ja vieraannuttaminen omaisistaan kiellettävä

- Perheyhteys säilytettävä niin lasten huostaanotoissa kuin aikuisten vammaisten asumispalveluissa

- Holhouslainsäädännöstä poistettava vajaavaltaiseksi julistaminen ja toimintakelpoisuuden rajoittaminen

- Holhouslaista poistettava § 29, ( päämiehen määrääminen edunvalvojan totaaliseen valvontaan

- Viranomaisedunvalvojien toimivaltaa on rajoitettava ja valvottava, ettei se johda mielivallan käyttöön

- Tuettua päätöksenteon mallia, jossa omaiset yhtenä osana tukijoita, kehitettävä.

- Puhevammaisten tulkkaus ja kuuleminen järjestettävä puoluettomasti.

- Vammaisille oikeus työhön ja riittävän toimeentuloon.

- Omaishoitajien asemaa parannettava

- Vanhuksille ihmisarvoa kunnioittavaa hoitoa ja huolenpitoa laitoksissa ja palvelukeskuksissa

Köyhyyden rajan alapuolella elävien ihmisten (n. 700 000) tilannetta parannettava, erityisesti lapsiperheiden ja yksinhuoltajien.

Työttömiä nuoria ihmisiä on noin 50 000, joten tärkeä työvoima jää käyttämättä. Nuorten työllistäminen on Suomen tulevaisuuden elinehto.

Venäjän kanssa yhteistyötä kehitettävä. Venäjänkielen opetusta lisättävä kunnissa. Venäjänkielisten ja Inkerinsuomalaisten kielitaito ja osaaminen työmarkkinoille. Tulkkipalvelua on oltava kunnissa saatavilla. Viisumivapautta ei ainakaan vielä. Natoon ei! Eu:sta pois!

nettisivut : www.elisanet.fi/viola.heistonen

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Janne Salonen,
-kiitos kommenttistasi, mutten ole käyttämässä hyväkseni orpoa lapsenlastani vaan omistan hänelle vaalikampanjani, hänelle ja hänen kohtalotovereille, jotka ovat eristetty omista perheistään ja julmasti vieraannutettu.
En kalastelee ääniä ja enkä tavoittelee poliittista agendaa vaan haluan, että demokraattisessa oikeusvaltiossa Suomessa kohdellaan kehitysvammaisia ja heidän omaisiaan kunniottavasti ja oikeudenmukaisesti.

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

Olet ikävä kyllä mennyt ehdokkaaksi aivan huithapelipuolueeseen. Se ei ainakaan lisää sinun uskottavuuttasi. Sama lienee hyvin tuntemallasi Venäjällä. Mikä onkaan siellä esim.Zirinovskin kannattajien painoarvo?

Lapsenlapsesi, jonka kohtelusta ja itsestäsi olet paljon kirjoittanut, tilantesta on ulkopuolisten mahdotonta sanoa mitään. Omaisilla on tietysti oma kanta, joka pitääkin olla. Viranomaiset voivat harjoittaa kanssakäymistä asianomaisen ja omaisen kanssa vain virkavalansa puitteissa. Olet kaiketi käynyt läpi kaikki ne mahdollisuudet, joita Suomen viranomaiset ja oikeusistuimet tarjoavat. Lopputulos on siis ollut negatiivinen.

Me kaikki, sinäkin, elämme Suomessa. Ja täällä noudatetaan Suomen lakeja, kunnes niitä muutetaan. Vaikuttaa siltä, että et tyydy lakeihin tai ainakaan siihen, miten niitä sovelletaan.
Voi olla, että sinua kohdellaan aivan törkeästi väärin, mutta sitä emme voi arvioida.

Muu vaaliohjelmasi on ehdokkaan normaalia höpötystä eli kaikkea hyvää kaikille.

Kaiketi olet jo ehdokkaaksi lupautuessasi tietänyt, että et tule missään tapauksessa pääsemään kansanedustajaksi. Motivaatio ja syy ehdokkuuteen on lapsenlapsi ja se on erittäin hyvä sekä kunnioitettva syy.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Erland Salo>".. mennyt ehdokkaaksi aivan huithapelipuolueeseen..", mutta kun halusin ehdokkaaksi lapsenlapseni takia, niin menin sinne, minne kutsuttiin,kiitos heille!, koska perussuomalaisten riveissä ei löytynyt tilaa..

E.S. > " Se ei ainakaan lisää sinun uskottavuuttasi.", minun uskottavuus on mennyt jo yksityisen laitoksen yrityksessä tehdä minut rikolliseksi ja vaikka olen saanut syyttämättäjättämispäätöksen se varjo kulkee perässäni..En anele itselleni uskottavuutta vaan haluan nähdä vielä rakasta lapsenlastani. Minulla ei ole mitään virallista kieltoa yksityiseen laitokseen! mutteivät he anna lapsenlastani edes näkyviin. Mistä on kysymys?

E.S.> " Muu vaaliohjelmasi on ehdokkaan normaalia höpötystä eli kaikkea hyvää kaikille.", eikös muillakin ehdokkailla puolueista riippumatta ole samanlaista "höpötystä"?
Et kai luule tosissaan, että minä haaveilisin kansanedustajaksi nolla vaalibudjetilla,maahanmuuttajana isoäidinä? Ei sinne kansanedustajiksi pääse monimuukaan,vaikka käyttävät tuhansia euroja mainoksiin..

Antti-Pekka Mustonen

Maahanmuuttajien kaikki viranomaisasiakirjat tulee määrätä julkisiksi, että virkamiehet voivat vapaasti kommentoida niissä olevia tietoja ja päätöksiä. - Samalla suomalaiset saavat tietoa maamme viranomaistyön laadukkuudesta.

Tämä lisää hallintomme läpinäkyvyyttä.

PS. STP:n liittoutuminen valtioterrorismia tukevan vihajärjestö SAFKA:n kanssa on mielestäni (= poliittinen mielipide) näiden saatanan palvonnan tukemista.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Antti-Pekka Mustonen,
- läpinäkyvyyden puolesta minäkin taistelen, niin maahanmuuttajien kuin suomalaistenkin. Erityisesti kehitysvammaisten laitoksissa.Valehtelu, pimittely ja vääristely asioissa on lopetettavä. Ovet auki laitoksissa!

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Antti-Pekka Mustonen> " Maahanmuuttajien kaikki viranomaisasiakirjat tulee määrätä julkisiksi, että virkamiehet voivat vapaasti kommentoida niissä olevia tietoja ja päätöksiä.",
- aika hurja vaatimus sinulta, mutta mihin se perustuu? Miksi sinulla tämmöinen vaatimus blogissani? Onko joku virkamies avautunut sinulle, että salassapitovelvollisuus ei anna tuoda julki jotain?..Luuletko sinä, että virkamiehet eivät kommenttoi keskenään maahanmuuttajien ja kantaväestönkin päätöksiä ja taustatietoja? Usko pois, että niitä riepotellaan ympäri viirkakoneistoa..

Minulla henkilökohtaisesti ei ole mitään salattavaa, päinvastoin haluaisin itsekin tietää mitä minusta on sellaista tallennettu päätöksiin, joka on lukittanut suut lähes kaikille viranomaistahoille, joihin olen ollut yhteydessä. Minun kysymyksiini ja pyyntöihini koskien lapsenlastani ei vastata ja eikä reagoida mitenkään niin kuin minua ei olisi enää olemassakaan.
Tai sitten kamalinta mitä voi olla, että kehitysvammaista lapsenlastani eivät uskalla enää näyttää minulle, jospa hän on niin huonossa kunnossa. Siitä epätietoisuudesta sydäntäni särkee.

Antti-Pekka Mustonen

"- aika hurja vaatimus sinulta, mutta mihin se perustuu?"

Vihajärjestö SAFKA:n toimintaan.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Antti-Pekka Mustonen > "STP:n liittoutuminen valtioterrorismia tukevan vihajärjestö SAFKA:n kanssa on mielestäni (= poliittinen mielipide) näiden saatanan palvonnan tukemista.",
- jokaisella on oma näkemys asiaan.
Ote Safkan vaaliohjelmasta mm.:
SAFKA vastustaa mielivaltaisia viranomaistoimia, joilla edunvalvojat ja sosiaalityöntekijät eristävät ja vieraannuttavat huostaanotettuja lapsia tai vammaisia perheistään.SAFKA vaatii huostanottojen kaupallistumisen eli ns. huostaanottobisneksen kieltämistä.SAFKA vaatii perheiden autonomian kunnioittamista ja arvostamista, huostaanotettujen lasten ja eristettyjen vammaisten perheiden ihmisarvoista kohtelua, parempaa valvontaa huostaanotettujen sijoituskohteissa ja omaishoitajan työn kunnioittamista.",
Mitä pahaa näissä periaatteissa on? Nämä sopivat minunkin vaatimuksiini.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Kiitos kaikille kommenttoille, palaan vastaamaan vielä, mutta lyhyesti, en käytä lapsenlastani äänteen kalastamiseen vaan käytän kansanedustajaehdokuuttani hyväksi lapsenlapseni eristämisen esille tuomisen medialle ja vaalikentillä, koska tuntuu siltä, että muita keinoja ei enää ole jäljellä. Tämä on viimeinen keino tai yritys saada yhteyttä lapsenlapseen ja apuna haluan käyttää julkisuutta.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Anteeksi, poistin videon, koska se ei kuulu tähän ajanjaksoon ja kampanjaani.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset