Kohteleeko Suomi kaltoin ulkomaalaistaustaisia isoäitejä?

Yhteiskunta joka halveksii ja kieltää alkuperänsä ja juurensa on tuhoontuomittu!

Olen eduskuntavaaliehdokkaana 2011 Suomen Työväenpuolueen Kymen vaalipiirissä.

Vammaisiin kohdistunutta vääryyttä ja epäoikeudenmukaisuutta ei saa enää peitellä ja pimitellä!
Ellei henkilökunta arvosta vammaisen omaisia ja perhettä, ei se arvosta vammaistakaan

Omistan tämän  vaalikampanjani puhumattomalle, kehitysvammaiselle ja autistiselle orvolle tyttärenpojalleni, joka on eristetty täysin omasta perheestään, suvustaan, venäläisestä kulttuurista, äidinkielestään venäjästä ja omasta lapsuudenhistoriastaan, jota hän voi jakaa vain minun isoäitinsä ja isosioäitinsä, 98 v äitini kanssa.

Omistan myös kampanjani lapsenlapseni kohtalotovereille sekä kaikille meille omaisille, jotka nyt suremme ja kaipaamme vammaisia perheenjäseniämme, jotka viranomaiset ovat meistä eristäneet ja vieraannuttaneet.

Kokemusteni ja havaintojeni perusteella voin todeta, että Suomen kehitysvammahuollon toiminnoissa ja toimintakulttuureissa olisi paljon kehitettävää. Olen myös tutustunut vanhustenhuoltoon 98 v äitini kautta.

Tärkeimmät vaaliteemani ovat:


- Pakkokeinojen ja lääkityksen käyttö tiukan kontrollin piiriin.


- Ovet auki laitoksissa ja palvelukodeissa omaisille, suljettujen ovien salainen maailma läpinäkyväksi.


- Vammaisten lasten ja aikuisten eristäminen ja vieraannuttaminen omaisistaan kiellettävä.


- Yksityiset palvelukodit ja -yritykset tiukkaan valvontaan, omaisvalvonta viranomaisvalvonnan rinnalle.


- Holhouslaista poistettava § 29, päämiehen määrääminen edunvalvojan totaaliseen valvontaan


- Viranomaisedunvalvojien toimivaltaa on rajoitettava ja valvottava, ettei se johda mielivallan käyttöön.


- Vanhuksille ja vammaisille ihmisarvoa kunnioittavaa hoitoa ja huolenpitoa.


- Omaiset ovat voimavara ja rikkaus vammaisen elämässä, työntekijät tulevat ja menevät, mutta omaisten rakkaus säilyy. Yhteistyötä omaisten kanssa kunnioitettava.


- Yhteistyö omaisten ja työntekijöiden välille on rakennettava toimivaksi, pelon, kauhun ja koston ilmapiiristä on päästävä ulos!

- Vammaisten ja vanhusten laitoksissa ja palvelukodeissa lääkkeillä turruttaminen lopetettava!

 Olen halunnut antaa kasvot sille omaisten surulle ja hädälle, mitä he kokevat menetettyään kaiken yhteyden aikuiseen vammaiseen perheenjäseneen vaikka tämä julkitulo onkin ehkä sulkenut ovet vielä tiiviimmin.

Enemmän tietoa vaaliohjelmastani:

www.tyovaenpuolue.org/Ehdokkframe.html-

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Antti-Pekka Mustonen

Olin käsittänyt, että Suomen Työväen Puolueen poliittinen ohjelma näissä eduskuntavaaleissa perustuu erään avioeron ja siihen liittyvän huoltajuuskiistan esittelyyn, jossa yhteydessä yksilötasolla pyritään ratsastamaan lapsella eduskuntaan ja valtiotasolla aktiivisesti vahingoittamaan Suomen ja Venäjän suhteita.

Olen iloisen yllättynyt, että näin ei pelkästään ole. - Toivotan ehdokas Heistoselle kaikkea hyvää vaalikampanjassa, mutta ennen kaikkea tässä tyttärenpoikanne asiassa.

terv. Tynkä-Karjalan Antti

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Antti-Pekka Mustonen,
olen iloinen siitä, että tulit kommenttoimaan. Tiedät, että olen jo niin turhautunut ja epätoivossa pystyä jotain tekemmään asialle, joka koskee orpoa lapsenlastani!, mutta voimia taisteluun antaa vielä pieni kansanliike, joka on noussut puolustamaan kehitysvammaisten oikeuksia.

Toisen kirjoittajan blogissa "Sydän paikaltaan" omaiset kertovat järkyttävistä tapauksista, mutta nimimerkeillä, koska eivät uskalla tulla julki..Herääkin kysymys : miksi ihmisillä on pelko päällä?

Olen tyytyväinen siihen, että pääsin ehdokkaaksi ja voin viedä asiaa esille laajemminkin. Tuolla alempana kommentteihin vastaan myös.

Käyttäjän kangaro kuva
Ros-Britt Kangas

Vammaishoidon puolella lienee asiat yhtä hankalasti korjattavana kuin vanhushoidon puolella ja tietysti myös ihan muissakin sairaanhoidossa. Suuri syy tähän on että muös omaiset pettävät. Yllätys yllätys. Omaiset pettävät siinä mielessä että epäkohdan huomattuaan korkeintaan viestittää siitä henkilökunnalle, usein jopa tätä syyllistäen. Monesti vaikenevat koska pelkäävät "kostoa" potilas-omaisille, koska kuvittelevat että se suuri vihollinen on ilkeä henkilkunta. Samat epäkohdat näkevät kyllä hoitajat ja henkilökunta, itse asiassa vielä suuremmassa määrässä. Kukaan omaisista eikä potilaista ei tiedä miten paljon turhauttamiseen asti siitä on yritetty viestittää ylöspäin -ilman tulosta. Hoitajia ja henkilökuntaa ei kuunnella, sanellaan mahdottomia ehtoja, puhumattakaan viimevuotisista tehostamisvaatimuksista. Hoitajien tukeen EI nouse barrikkaadille omaisetkaan, koska eivät riittävän määrin tulekaan mieleen ettei epäkohdat ole henkilökunnan syy, vaan johdon ja päättäjien aiheuttama tilanne.

Kieltämättä myös osa henkilökunnasta pakostakin muuttuu välinpitämättömiksi, koska monillle se on ainoa keino kestää katsoa miten päivästä toiseen potilaat kärsivät resurrsien ja järkevän johdon puutteesta, mutta kukaan, ei kukaan usko, kuuntele eikä puutu, kun korkeintaan avuttomaa henkilökuntaa syyttäen. Toiset jättävät alaa, eivät jaksa. Ihme että enää ykiskään hoitaja jaksa siinä taistella ja yrittää vaimentaa päättäjien paksanläjää valumasta suoraan koko voimakkuudessaan potilaiden niskaan. Silti kaiken ei voi estää, ja kiitokseksi sen lisäksi saa sekä päättäjien, pomojen ja omisten valitukset.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Ros-Britt Kangas > "Vammaishoidon puolella lienee asiat yhtä hankalasti korjattavana kuin vanhushoidon puolella ja tietysti myös ihan muissakin sairaanhoidossa",
- niin se on, että saman typpisiä ongelmia, mutta kehitysvammaiset ovat
vielä heikoimmassa asemassa, koska kvm-huolto elää yli 30v vanhan lain mukaan, jossa on pakkokeinopykälä 42§.." erityishuollossa olevaan henkilöön saadaan soveltaa pakkoa vain siinä määrin kuin erityishuollon järjestäminen tai toisen henkilön turvallisuus välttämättä vaatii", antaa lähes rajattomat mahdollisuudet erilaisten pakkokeinojen, eristyksen ja tapaamisrajoitteiden käyttöön..Kehitysvammalakiin perustuvista pakkokeinojen käytöstä ei ole edes valitusoikeutta..

R-B.Ks .." ettei epäkohdat ole henkilökunnan syy, vaan johdon ja päättäjien aiheuttama tilanne.",
- onhan se usein niinikin, ettei henkilökunta uskalla lähteä arvostelemaan työnantajaa, koska pelkäävät myös menettävänsä työpaikkansa..Tässäkin on pelko päällä!
R-B.Ks > "omaiset..Monesti vaikenevat koska pelkäävät "kostoa ",
-ajatella, millaisessa yhteiskunnassa eletään, kaikki pelkäävät viranomaisia, sos.työntekijöitä ja jopa esimiehiä! Sen takia omaisten keskenkin on vaikea löytää yhteisymmärrystä ja tukea toisilleen..

EIT:n voittanut Liisa Mariapori haastattelussa sanoi, että silloin kun kansa pelkää viranomaista, niin se on diktattuuria, mutta jos viranomainen pelkää kansaa, eli pelkää tehdä virheellisen tai epäoikeudenmukaisen päätöksen, niin se on demokrattiaa..

Suomessa tuntuukin olevan virkamiesten diktattuuri. Eikös nyt olisi jo aika siirtyä demokrattiseen palvelukulttuuriin? Kiitos kommenttistasi.

Kalevi Wahrman

Antti-Pekka Mustonen ei millään jaksa/0saa tutustua tosiasioihin vaan on jatkuvasti tässä blogissa heittänyt sammakoita ja väärää tietoa.
Ko. asiasta löytyy faktatietoa:

http://www.tyovaenpuolue.org/Edvaalit2011vaaliohje...

http://www.tyovaenpuolue.org/Periaateohjelma-lk08....

Antti-Pekka Mustonen

Vaalipaneelin eli asiaasioiden suhteen tilanne on tämä:

http://antifasistit.blogspot.com/2011/03/persut-ma...

TILAISUUS PERUTTU!

Onneksi on järjestetty korvaavaa ohjelmaa:

http://antifasistit.blogspot.com/

Niin että punapropagandalla (= STP:n "faktat") ette te Kalevi Wahrman pitkälle pötki. SAFKA vie ja te ette pysty edes vikisemään.

PS. No, annetaan sen verran periksi, että onhan teillä jokapäiväisenä (osin monta kertaa päivässä) teemana tämä kirjeenvaihto Kaukasuksen Emiirin Doku Umarovin kanssa.

Antti-Pekka Mustonen

"PERUTTU
Persut, maahanmuutto ja populismi -vaalipaneeli hotelli Seurahuoneella PERUUTETTU

Tapahtumatiedote: Persut, maahanmuutto ja populismi -vaalipaneeli hotelli Seurahuoneen Englantilaisessa kabinetissa Helsingissä lauantaina 12.3.2011 kello 12-13 (Donner, Tuomioja, Eerola, Bäckman) on PERUUTETTU esteen vuoksi!"

- - - -

Kiinnitän Viola-rouvan huomion tähän selkeästi perussuomalaisia vastaan suunniteltuun tapahtumaan, koska:

"Viola Heistonen

Imatran Seudun
Perussuomalaiset ry:n hallituksen varajäsen,
Imatran kaupungin
varavaltuutettu"

Minusta tässä on täydellinen ristiriita. Onkohan miulta jäänyt jotain huomaamatta?

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

10.3.2011 17:25 Antti-Pekka Mustonen > "Onkohan miulta jäänyt jotain huomaamatta?",
- on jäänyt huomaamatta se, että olen eronnut Perussuomalaisista ja olen nyt sitoutumaton! Näin päätin tehdä kun sain mahdollisuuden asettua ehdokkaaksi STP:n riveissä..koska minulla itsellänikin on sanottavaa "yhteiskunnalle"! STP:n vaaliohjelma sopii minullekin. Kiitos kommenttistasi!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset