Kohteleeko Suomi kaltoin ulkomaalaistaustaisia isoäitejä?

Ai, Niinistökin on savustettu ulos sisäpiiristä?

Tämä taitaakin olla vahvasti vakiintunut maantapa?, joka estää uudistuksia ja ei siedä mitään poikkeavaa?  

Siteeraan Sauli Niinistöä lehdistöstä..:"En ole leipiintynyt. Se homma on eduskunnan hallinnon uudistustyö, joka on kohdannut suurta vastustusta talon sisällä niin virkamiesten kuin kansanedustajien suunnalta"

Eli 60 533 ääntä saanut kansalta arvoisa puhemies,kansa luottaa. Ja olihan hän nöyryytetty viime puheenjohtaja valinnassakin.Ei ihme että lähtee.

Luulin, että virkamiesten kanssa taistelemme vain me, rivikansalaiset, mutta jos yhteisymmärrystä ei löydy päämajassamme eduskunnassa ja savustetaan pois eduskunnan puhemies, niin hälyttävältä tuntuu koko ilmapiiri siellä? 

Mitäs me tääsä ihmisparat? Asun kaksi vuotta Imatralla ja jouduin seuraamaan kirkkoherra Marja-Sisko Aallon "kivittämistä" täällä ja loppujenlopuksi tappouhkauksilla savustettiin hänet Imatralta. Uutisvuoksi-lehden päätoimittaja kirjoitti 17.3.2010 siteeraan:" Se, että Aalto yritti tehdä lähes mahdottomasta mahdollista, on kunnioitusta herättävää.Epäonnistuminen on harmillista...Aallon ratkaisu ei sinällään ole yllätys. Hänelle osoitettiin ovea monelta taholta seurakunnan sisältä ja vaikka virallisesti savustusta ei kukaan allekirjoita.."

Itse olen täällä imatralla kokenut elämäni kauheimman järkytyksen, kun minulta kaapattin rakas, puhumaton autistinen lapsenlapseni, jonka kasvatusta ja kehitystä olen seurannut hänen syntymästään asti.Ei savustettu hiljaa vaan suoralla "tulituksella"saivat minut pois läpsenlapseni läheisyydestä.Valmistellanko vielä jotain sanktioita kohdallani?Erilaisuuden hyväksyminen taitaa olla liian vaikeaa!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Markku (nimimerkki)

"Kaapattiin"!?. Mene nyt hyvä ihminen juristin puheille ja aja etuasi.

Viola (nimimerkki)

#1 Markku: .."aja etuasi":
olen ajanutkin jo 12.1.2009 alkaen, ja kaksi huippu jyristiä asialla, mutta vääryys on piiloutunut "totuden"vaatteisiin ja virkavalta vahvasti korruptioitutunut keskenään..taistelen vielä, mutta tuntuu mahdottomalta löytää okeudenmukaisuutta.

Vanhat Tavat... (nimimerkki)

Pienen ihmisen mahdollisuudet virkamies koneistoa vastaan tietää ainoastaan asiaan itse tutustunut! Virkoja on niin paljon päällekkäin, ettei vastuu löydä koskaan kantajaansa, kukaan kun ei ole mistään vastuussa vaan "asiakas" on pingis pallona luukulta luukulle! Maamme kyseenalainen saavutus on ollut saada EU:n tuomioita enemmän kuin muut Pohjois-maat yhteensä, vaikka niin paljon juttuja on jätetty käsittelyyn ottamatta, kiitos esittelijän mitätöinnin ja ennen käsittelyä rahalla ja pelottelulla poisvetämiseen ajetut jutut...
Maassamme ei ole oikeusturvaa lainkaan pienellä ihmisellä! Vakuutus lääketiede ja -oikeus surullisina esimerkkeinä!

Maalaismummo (nimimerkki)

Perustivat Asuntojen Hinta Alas -yhdistyksen.
Pitäisikö perustaa myös Erilaisten Puolue? Saataisiin oikeus olla eri tavalla ajattelevia - siis luovia.

Pirkko Leskinen

Harva jaksaa tai uskaltaa taistella viimeiseen hengenvetoon asti oikeuden ja oikeiksi katsomiensa asioitten puolesta.
On ihmetelty, miksi monta miljoonaa juutalaista suostui keskitysleireille vietäviksi ja kaasutettaviksi, miksi he eivät taistelleet viimeiseen mieheen ja naiseen. Äidithän suostuvat mihin vain pelastaakseen lapsensa
Vielä suurempi "ihme" oli saksalaisten hiljainen hyväksyminen Hitlerin tuhoamisleireille. Johtajan seuraaminen on helppoa, syntyy harhakuvitelma, että johtaja myös kantaa vastuun yhteisistä hirmuteoista, oma vastuunkanto hämärtyy. Euroopan valtiot eivät puuttuneet juutalaisten teurastukseen, niin viivyteltiin myös Bosnian ja Ruandan joukkomurhien estämisessä.
Vaarallisin ryhmä on hiljaisten myötäilijöiden ryhmä.
Kuka meistä uskaltaa mennä auttamaan vaikeuksiin joutunutta tai kadulla potkituksi joutunutta?

Viola (nimimerkki)

#1 Markku :..jatkan vastaustani. Vertailin vääryttä ja totutta. Se on Vladimir Vysotskin laulusta "Valhe ja Totuus" yotubessa, linnki sinne, jos haluatte, jos täältä sivulta ei lähde, niin google-haun kautta ainakin.
www.yotube.com/watch?v=D3wJjCpJ9rQ

Viola (nimimerkki)

#4 maalaismummo : "pitäisikö perustaa Erilaisten Puolue".
Ei hassumpi ajatus, voihan sitä miettiä..

Viola (nimimerkki)

#3 Vanhat Tavat :"Maassamme ei ole oikeusturvaa lainkaan pienelle ihmiselle".
Allekirjotan sen, koska olen kokenut, ainakin nyt täällä Imatralla lapsenlapseeni ja minun kohdistuneet vääryydet kertovat vahvasti siitä.Joudut taistelemaan kuin Donqvihot tuulimyllyä vastaan.

Viola (nimimerkki)

#5 iines: " Johtajan seuraaminen on helppoa,syntyy harhakuvitelma, että johtaja myös kantaa vastuun yhteisistä hirmuteoista, oma vastuunkanto hämärtyy"
Pienemmässä mittasuhteessa tälläinen "asetelma" voi olla nykypäivänäkin missä tahansa työyhteisössä, jossa johtaja sattuisi olemaan vielä mielivaltainen ja alistaa töntekijöitä..ja uhkaile, että jos et noudata talon tapoja, niin saat lähteä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset