Kohteleeko Suomi kaltoin ulkomaalaistaustaisia isoäitejä?

Järkytys tappoi Korkesaaren flamingot!

Korkeasaren flamingoista vain kaksi kuoli ketun raateluun, kertoo Helsingin Sanomat verkkosivuillaan. Loput 14 menehtyivät sokkiin, kun he näkivät ketun raatelevan lajitoverinsa. Flamingot ovat helposti panikkiin meneviä laumaeläimiä.

Entä ihminen yhteiskunnassa? Kuinka moni meistä jaksaa kestää epäokeudenmukaisia laittomia päätöksiä, jotka koskevat meitä tai lahiomaisiamme? Jotka saattavat tulla erisorttia virkailijoilta, tuomareilta, sosiaali-ja terveystyöntekijöiltä, ja vaikkapa palkatuilta toiminnanjohtajilta...ja kuinka monta neistä voi sairastua ja menehtyä sokkiin?

Itse elän nyt täällä hetkellä järkytyksen painolastin alla jo toista vuotta täällä Imatralla.Minulta kaapattiin puhumaton autistinen lapsenlapseni perättömän ilmiannon perustella (lapsenlapseni pahoinpitelystä) yksityiseen Raution toimintakeskukseen. Lapsenlapseni vanhemmat ovat kuolleet, joten olen hänelle ainoa elossa oleva lähinomainen.

Vaikka kaikki tahot ovat sitä mieltä, ettei minulla ole enää tapamisrajoiteita lapsenlapseeni, esim. poliisi, Vantaan kehitysvammahuolto, Lääninhallitus-AVI, käräjätuomari, Satakielen laulu ry:n puheenjohtaja ja, 1.Vantaan virkaedunvalvoja ja itse toimintakeskuksen valtiatar ilmoitti valan antaneensa käräjätuomarin edessa 28.8.2009, että hän on poistanut tapaamisrajoitteen jo 3.3.2009, silti toimintakeskus ei anna kehitysvammaisen asukkaan tavata hänen isoäitiänsä. Ja eityisesti panivat pojan eristykseen sen jälkeen kun syyttäjä vapautti minut pahoinpitely epäilyistä, eli 22.11.2009 jälkeen en ole nähnyt lapsenlastani kertaakaan.

Tein yrityksen 15.4., päästä näkemään lapsenlastani, niin laitoksen työntekijät pistivät ovet lukkoon ja kutsuivat paikalle poliisin poistamaan minut oven ulkopuolelta ja jopa pihalta, eli yksityisalueelta, vedoten siihen, että olen agressivinen. En ollut yksin oven takana, joten todistaja on, etten osoittanut mitään agressivisuutta.

Miten kestää tämän jarkytyksen lapsenlapseni?, jonka kasvua ja kehitystä olen seurannut hänen syntymästään asti ja ollut hänen huoltaja/edunvalvoja 28.8.2009 asti.?Miten hän kokee sen, etten tulee enää käymään enkä ota lomille luokseni. Mitä ovat kertoneet työntekijät lapsenlapselleni tästä, ettei isoäitiä enää ole kuviossa??

Ainoa toivo on, että jonain päivänä Raution toimintakeskuksen väärinkäytökset tästä tapauksesta vedetään päivänvaloon tarkastelua varten!?, jos tässä maassa vielä oikeutta on saatavissa?

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Pirkko Leskinen (nimimerkki)

Kautta historian on aina ollut Monneja, jotka Pillit ja Pullat käsikassaroinaan eliminoivat joukkoon kuulumattomia Pekkoja. Vaarallisinta on kuitenkin suurten kissajoukkojen hiljainen hyväksyntä. Erilaisuutta ei ollut ainoastaan Pekalla hännän puute, vaan poikkeavuudeksi riitti myös se että Pekka oli maalta kotoisin. Pahinta oli, että Pekka Töpöhäntä astui Monnin reviirille jokamiehen oikeuteen vedoten.
Monni sai joukot puolelleen syyttäen Pekkaa pöykeäksi, leuhkaksi ja nirppanokaksi.
Monni lietsoi Kissaseurakunnassa hysteriaa, uhkasi maailmanlopulla, rotat loppuvat ja luukut suljetaan, yhdessä päätettiin ajaa Pekka takaisin maalle.

Saduissa on aina onnellinen loppu, hyvä voittaa ja paha saa palkkansa. Oikeassa elämässä ja demokraattisessa Suomessa harvoin käy niin.

Puolustajia Arkadian Ullan tapaan on vaikea löytää, ja vain Tuomiokirkon vanha Maija näkee petoksen

Pertti Heinonen (nimimerkki)

Oletko kokeillut laajempaa julkisuutta asiasi tiimoilta?
Kutsu Suomalaiset sensaatiolehdet kuten Seiska, Hymy 7 Päivää jne...Tekemään juttu siitä kuinka sinua kohdellaan väärin. Nämä tapaamisoikeuden epääjät saavat niin suuren negatiivisen julkisuuden että takaan että pian sinut suorastaan kutsutaan tapaamaan lapsenlastasi.

njuu (nimimerkki)

Kyllähän tuo tarina kuulosti tosi rankalta. Suomen mittakaavassa ajatellen, sinisilmäisesti uskon ja toivon, että tämäntapaiset epäoikeudenmukaisuudet ovat harvinaisia. Olipa miten tahansa, se ei varmastikaan lohduta Violaa. Voimia sinulle, koita jaksaa ja toivottavasti asiat kehittyy parempaan suuntaan. Ihminen tuntee itsensä pieneksi ajaessaan asioitaan byrokratian rattaissa.

Violiina (nimimerkki)

Ihmetyttää tuo julmuus!?Alallahan on naisvaltainen porukka!? Hakeuutuko kehitysvammaalalle henkilöitä, jotka nauttivat vallankäytöstä ja vammaisen ihmisen ja hänen omaisensa alistamisesta?
Ihme kyllä, mutta myös vammaisten ja vanhusten lääkesurmien tekijät ovat olleet naisia.

Weimari (nimimerkki)

Lähetä kertomuksesi Eduskunnan oikeusasiamiehelle Eduskuntaan sähköpostitse, kirjeitse tai soittamalla.
Asia tutkitaan tarkoin ja mikäli asiaan ei ole sekaantunut poliitikkoja eikä korkeita virkamiehiä, saat asiaasi oikeudenmukaisen ratkaisun.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset