Kohteleeko Suomi kaltoin ulkomaalaistaustaisia isoäitejä?

Valloittaako Kiina Siperian?

 • Valloittaako Kiina Siperian?
 • Valloittaako Kiina Siperian?
 • Valloittaako Kiina Siperian?
 • Valloittaako Kiina Siperian?

Kiina valloittaa Siperian. Näin ennusti vuonna 1947 munkki Serafim Vyritskij.

Munkki Serafim Vyritskij

Osuinpa sellaiseen videoon, jossa tuodaan esille munkki S. Vyritskij'n ennustus Venäjän tulevaisuudesta!

   Wikipedia kertoo:

   Munkki Seraphim Vyritsky (Vasily Nikolaevich Muravyov 31.3.1866. Jaroslavin alue -- 3.4.1949, Vyritsa, nykyinen Leningradin alue) Venäjän ortodoksisen kirkon ennustaja ja näkijä.

Tämä tieto munkista ja hänen ennustukset ovat kiinnostavia, koska ne kohdistuvat meidän aikaamme ja vieläpä itselleni tuttuun paikkaan Venäjällä: Vyritsaan.

Mitä Pappismunkki, Arkkimandriitti Serafim Vyritskij Ennusti Vuonna 1977!?

   Wikipedia:

   Suurin tragedia tulee olemaan kun Kiina valloittaa Venäjän. Tämä ei tapahdu sotilaallisesti: kun rajat ovat auki ja Venäjän hallitus on heikkona kiinalaiset lähtevä massoittain alueelle. Ostavat kiinteistöjä, yrityksiä, asuntoja. He lahjovat ja pelottelevat vallassa olevat viranomaiset. He alistavat itsellensä kaupunkien taloudellisen järjestelmän. Ja se tapahtuu niin, että eränä aamuna venäläiset, jotka asuvat Siperiassa huomaavatkin heräävänsä Kiinan valtiossa.

   Länsi vihaa Venäjää ja käy kannustamaan kiinalaisia ja tukee Kiinan taloudellista ja sotilaallista voimaa. Sitten Länsi alkaa nähdä Kiinassa uhan itsellensä, kun kiinalaiset alkavat käyttää sotilaallisia keinoja. Sitten Länsi lähteekin auttaman Venäjää Kiinaa vastaa.

Suomeksi tekstitetty video tästä ennustuksesta:


Seraphim Vyritsky | Munkin ennustukset

Ekskursio Siperiaan

Tämä entistä kotimaatani koskeva aihe kiinnosti, joten lähdin virtuaaliselle tutkimus­matkalle Siperiaan. Lähde­aineistona käytin paikallisia venäjän­kielisiä lehdistö- ja video­materiaaleja.

Mitä sainkaan tietää?!

Vyöryykö Kiina Siperiaan? -- He Ovat Jo Siperiassa

Siltä se alkoi tuntua, että Kiina tulee vahvasti Siperiaan. Rauhan­omaisesti. Ilman väkivaltaa ja molempien maitten johtajien hyvässä yhteis­ymmärryksessä! Mihin se sitten johtaa? Vaikea sanoa.

Kiinan ja Venäjän väliset suhteet ovat paremmat kuin koskaan ennen!

   MTV-uutiset, Suomi:

   Kiinan ja Venäjän välit ovat "parhaat historiassa"sanoi Kiinan presidentti Xi Jinping ennen Putinin tapaamista Moskovassa heinä­kuussa 2017.

China Dailyn mukaan kutsu tuli Putinilta, ja tapaaminen on jo presidenttien kolmas tänä vuonna.

Xi kertoi ennen tapaamista venäläis­medialle, että Kiinan ja Venäjän välit ovat "parhaat historiassa" ja että maat ovat toistensa luotettavimmat strategiset kumppanit. Kremlin mukaan presidenttien on määrä keskustella muun muassa maiden yhteis­työstä ja kansain­välisestä tilanteesta.

Tassin (ТАСС) mukaan tapaamisen aikana on tarkoitus alle­kirjoittaa useita kahden­välisiä asia­kirjoja. Johtajat keskustelevat myös talous­kysymyksistä, jotka liittyvät investointeihin, energiaan, teollisuuteen ja maatalouteen.

VENÄJÄ Panostaa Paljon Kaukoidän Kehitykseen.

"Meidän on luotava edellytyksiä investointien houkuttelemiseksi", sanoi Venäjän presidentti Vladimir Putin Pietarin kansainvälisen talous­foorumin täys­istunnossa 05.25.2018.

Lehti­kirjoituksen mukaan Kauko-Idän osuus kaikista ulkomaisista sijoituksista Venäjälle oli 30 prosenttia vuonna 2017. Nykyään täällä suurella makro-alueella toteutetaan yli 1'300 investointi­hanketta. Sijoitusten yhteen laskettu summa on 3,8 triljoonaa ruplaa!

Kauko-Idässä toimivat suuret sijoittajat Kiinan eri maakunnista ja yksi niistä, johon Venäjä kohdistaa nyt yhteistyön on Itä-Kiinan Anhjuin maa­kunta jonka asukas­luku on 70 miljoonaa ihmistä! Se on yksi Kiinan kansan­tasa­vallan keskeisistä maa­kunnista ja kehitykseltään kuudennella sijalla Kiinassa.

Alue on keskittynyt auto­teollisuuteen (auton­huoltoon Chery), kevyeen teollisuuteen, rakentamiseen, maa­talouteen ynnä muuhun. Lisäksi tämä maa­kunta on yksi tieteellisen, teknisen ja innovatiivisen kehityksen kärki­alueista Kiinassa.


Venäjän ja Kiinan Välinen Yhteistyö | 2018

   Teillä (Venäjällä) on paljon maata, mutta vähän kansaa.
   Meillä on vähän maata, mutta paljon kansaa.

   Näin sanoo videolla korkea kiinalainen johtaja.

Siperiassa on asukkaita 24 miljoonaa, Kiinassa 1'400 miljoonaa. Joten, jos Kiinasta lähtee 100 miljoonaa Siperiaan, ei se tunnu siellä missään, mutta Siperian väestö käytännössä kokonaan sulautuisi kiinalaisiin.


Venäjä – Kiina Yhteistyö | Putin | 2017

   Onko kyse yhteis­työstä
   vaiko alueen valloittamisesta?

Venäjä Vuokraa Maata Kiinalle

Venäjän johto on vuokrannut Kiinalle 49 vuodeksi ison alueen Siperian Kauko-Idästä lähellä Kiinan rajaa. Alueen koko vastaa pientä valtiota. Jos alueen kehittäminen onnistuu hyvin, Kiina saa vuokrata vielä lisää maata!

Lisäksi kiinalaiset ostavat kiinteistöjä ja maa­palstoja. He saapuvat turisti­viisumeilla ja jäävät töihin kiinalaisten rakentamiin hotelleihin.

Venäjän pääministeri Dmitri Medvedev alle­kirjoitti yhteistyö­sopimuksen Pekingin kanssa Klytsevskin kulta­kaivoksen kehittämiseksi. Eli kiinalaisille annetaan lupa kaivaa kultaa Venäjällä.

Tämä on ensimmäinen yhteinen venäläis-kiinalainen hanke kulta­kaivosten alalla. Kiinasta investoidaan noin 500 miljoonaa dollaria hankkeeseen. Alustavien laskelmien mukaan tuotetun kullan määrä on kuusi tonnia vuodessa.

On paljon muitakin merkkejä siitä, että Kiinalle on näytetty vihreää valoa tulla Siperiaan.

Kiinalla on vapaat kädet kehittää aluetta ja tehdä siellä lähes mitä tahansa. Mutta entä sitten, kun tuo 49 vuotta on kulunut? Lähtevätkö kiinalaiset pois vai onko alueesta tullut osa Kiinaa? -- Onko tässä alku Venäjän lopulle?

Baikal

Baikal! Siperian sininen silmä! Se on maailman syvin ja suurin makean­veden järvi. Vuonna 1966 järvi oli merkitty UNESCO:n maailman­perintö­luetteloon.

Baikal kiinnostaa kiinalaisia kovasti ja he ovat suorastaan ihastuneet Baikaliin. Vuonna 2017 Baikal järven alueella kävi noin 200'000 kiinalaista turistia. He tuovat tietenkin rahaa alueelle ja erityisesti Irkutskin (ven. Ирку́тск) kaupunkiin, joka on alueen hallinnollinen keskus ja sijaitsee Baikal-järven länsi­puolella. Irkutskin asukas­luku on 587'891 henkeä.

IRKUTSK

Kiinalaiset Tuovat Rahaa Irkutskiin | Vesti-Uutiset | 2018

Kiinalaiset romantisoivat Baikal-järveä. Kiinan­kielisestä Baikal -kappaleesta on tullut hitti, joka on saanut sadat­tuhannet kiinalaiset turisti­matkalle Irkutskiin!

Tässä vielä kokonaan tuo edellisessä
videossa mainittu hittikappale

Китаец Поет Песню О Байкале

Kiinalaiset Tulevat! Mihin Paikalliset Asukkaat?

Miten tästä Kiinan ja Venäjän yhteis­työstä hyötyy tavallinen kansa? Paikalliset asukkaat ovat hyvin huolestuneita. Ja aiheesta löytyykin paljon venäjän­kielisiä julkaisuja ja videoita.

Esimerkiksi kiinalaiset ostavat maa­palstoja rakentavat siihen kasvi­huoneita ja kasvattavat tomaatteja, kurkkuja, salaatteja, ym. Paikalliset viljelijät kärsivät. Yhteensä Kiinan vuokraamalla alueella toteutetaan yli 20 kiinalaista projektia, joiden arvo on 4 miljardia dollaria.

Tämän seurauksena Kiinan vuokra-alueen lähi­seudut alkavat kuihtua. Esimerkiksi kasvi­huone­tuotanto ei kannata, kun vuokra-alueen kiinalaiset myyvät niin halvalla. Näillä seuduin paikalliset asukkaat alkavat antaa jo periksi ja muutto­virta lähi­alueilta on kasvanut vuodesta 2010 alkaen. Esimerkiksi vuoden 2015 aikana oli muuttaneita 36'000. Seutu on kuin jähmettynyt paikoilleen. Mikään ei kannata.

Myös Trans-Baikalin alueella muutto­virta voimistuu. Lehti­kirjoituksen mukaan nyky­päiväisen Baikalin itä­puolisen alueen (Забайкалье) tunto­merkit ovat: tyhjät kahvilat iltaisin ja lukuisissa kauppa­keskuksissa vain vanhan­aikaista tavaraa. Rahaa on vain virka­miehillä, ​​poliisilla ja armeijalla. Bisnes­miehet eivät enää yritä haarjoittaa omaa liike­toimintaa vaan pelastavat sen viemällä omaisuuttaan muille alueille.

Osalle tämän alueen asukkaista ei yksin­kertaisesti ole minkään­laista mahdolli­suutta mennä minnekään, mutta he eivät halua enää tyytyä kurjiin olo­suhteisiin ja noin 200'000 asukasta (viides­osa alueen koko väestöstä!) aikoo tehdä epä­toivoisen askeleen ja pyytää Australian hallitusta hyväksymään heille pysyvän oleskelu­luvan.

Siperian Tulevaisuus

Miten asiat kehittyvät Siperian suunnalla? Toteutuuko Serafim Vyritskij'n ennustus? Aika näyttää!

Venäjän ja Kiinan välinen yhteis­työ on vahvalla pohjalla ja strategisesti se vahvistui äskettäisissä yhteisissä sota­harjoituksissa (Vostok-2018).

Niin kuin blogin alussa mainitsin, että Kiinan presidentti Xi Jinping, ennen Putinin tapaamista Moskovassa heinä­kuussa 2017, sanoi, että Kiinan ja Venäjän välit ovat "parhaat historiassa" ja että maat ovat toistensa luotettavimmat strategiset kumppanit. Saman asian kertoo myös Putin yllä olevalla videolla: Kiina ja Venäjä ovat strategisia partnereita historian pitkässä juoksussa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (18 kommenttia)

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

On esiintynyt näkemys, että Vostok -18 harjoitus olisi ollut vain muskeleiden näyttämistä kiinalaisille, eli suurin pelko Venäjällä kohdistuu tähän itärintamaan. Lännestähän ei kohdistu minkäänlaista uhkaa Venäjän alueelliselle koskemattomuudelle.
Hyvin on munkki ennustanut. Kiinalaisilla on rahaa kauppaylijäämästään, minkä avulla he laajentavat vaikutuspiiriään. Afrikassa ovat myös aktiivisia.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Martti Haverinen kirjoittaa: [Afrikassa ovat myös aktiivisia.],

- Kiina on saanut jo vahvan jalansijan Afrikassa.
Nykyään kiinalaisia investointeja Afrikan maiden talouteen arvioidaan kymmeniin miljardeihin dollareihin, mutta Kiinan hallituksen asiantuntijat eivät voi laskea tarkkoja Kiinan investointeja Afrikkaan. Tosiasia on, että monet yrittäjät panostavat rahaa ohittamaan valtion, myös offshore-alueilla. Siksi on mahdollista, että tosiasiassa kiinalaisten investointien taso on jopa suurempi kuin se on Kiinan kansantasavallan johtajien mielestä.

Lähde:
https://topwar.ru/107905-kitayskiy-sled-v-afrike-p...

Kiitos kommentista ja blogin suosittelusta!

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Tällaisen kommentin sait blogin ulkopuolella käymästäni keskustelusta:

> Kiinalaisilla on rahaa kauppaylijäämästään,
> minkä avulla he laajentavat vaikutuspiiriään.

Kiina omistaa triljoonan edestä USA:n valtionvelkaa. Tuo summa on niin iso, että siitä ei pääse eroon helposti. Jotta Kiina voisi myydä noita velkakirjoja sen on samalla löydettävä vaihtoehto omistukselleen. Mitä tilalle? Jotain reaalista on saatava!

  Jos dollarilainat myy ja ostaa tilalle euroja tai mitä tahansa muuta valuuttaa, valuutan tuomasta riskistä ei pääse eroon. Se vain vaihtaa paikkaa, valuutasta toiseen, valtiosta toiseen. Toinen valuutta ei siis ole sijoituskohteena järkevä vaihtoehto.

Dollareiden vaihtaminen johonkin muuhun omistukseen vääjäämättä merkitsee Kiinan taloudellisen vaikutusvallan lisääntymistä eri puolilla globaalia taloutta.

Käyttäjän JaakkoKorpi-Anttila kuva
Jaakko Korpi-Anttila
Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Olen viime aikoina niin paljon virtuaalisesti "matkustellut" tuolla erittäin mielenkiintoisella alueella, että se on avartanut näkemyksiäni Siperian tilanteeseen!
Kiva kun tykkäsit!

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

En ole lukenut kirjailija Jack London:n novellia. Mutta sen mukaan, mitä nyt wkipediasta sain tietää, niin tässä Siperian kohdalla ehkä voisi sanoa, että se on "Vertaansa vailla oleva valloitus" ei kuitenkaan "hyökkäys" tai "miehitys"! Kiitos linkistä!

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Siperian itäisin osa on kuulunut aiemmin Kiinalle. Kiinan heikkouden hetkinä Venäjä ryösti valtavat alueet Kiinalta. Kiinalaiset muistavat.

Karttaa katsomalla voi vain todeta että koko Siperia kuuluu Kiinalle "geopoliittisista" syistä.

Siperian väestö muuttuu kiinalaiseksi hyvin nopeasti luonnollista tietä: Venäläiset miehet kuolevat viinaan, venäläiset naiset menevät naimisiin mielellään raittiiden ja ahkerien kiinalaisten kanssa. Kaikille Siperian venäläisille tytöille ja naisille riittää Kiinasta miehiä yllin kyllin.

Venäläiset tietävät että Kiina on heidän suurin uhka. Molempien kannattaa hymistellä ystävyydellä, Kiina etenee vääjäämättömästi.

Jotenkin venäläiset ovat tällaisissa asiossa tyhmiä, eipä kannattaisi ärhennellä sotimalla täällä Euroopan puolella.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Leo Mirala kirjoittaa: [Siperian itäisin osa on kuulunut aiemmin Kiinalle],

- en ole historian tutkija, mutta se tieto, joka löytyy venäjänkielisistä lähteistä, kertoo, että Kiinan kiinalaisten koululaisten karttoihin on merkattu koko Venäjän Kauko-idän alue osana muinaista Kiinaa...

En ole myöskään ennustaja että tietäisin mitä tulevaisuus tuo tullessaan! Tulevaisuus on arvaamaton! Aika näyttää mihin suuntaan tapahtumat lähtee vyörymään.

Kiitos kommentista!

Käyttäjän JaakkoKorpi-Anttila kuva
Jaakko Korpi-Anttila

→ 10/VH: ..”Kiinan kiinalaisten koululaisten karttoihin on merkattu koko Venäjän Kauko-idän alue osana muinaista Kiinaa..."

Tšingis-kaania pidetään Mongolian valtion isänä ja suurimmillaan (1279) valtakunta käsitti suuren osan Aasiaa ja jopa osan Euroopasta. Jos Kiina katsoo Mongolian olleen Kiinaa, niin pätee pitkälti näkemys. Linkin lopussa on kartta-animaatio
https://fi.wikipedia.org/wiki/T%C5%A1ingis-kaani

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Mikä munkin ennustuksen oikea vuosiluku on, vai ennustiko hän postuumisti?

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Hyvä huomio!

Olet aivan oikeassa. Vuosiluku on väärä. Ennustus on tehty vuonna 1947.

Muutan tämän myös blogin tekstiin. Kiitos paljon!

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Kiitokset mielenkiintoisesta kirjoituksesta. Tuntuu vähän siltä, ettei naapurimaa kiinnosta suomalaista mediaa siinä määrin, että siihen ja sen kehittymiseen perehdyttäisiin syvällisesti.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Itse olen suorittanut aikanaan Osmo Jussilan erinomaisen Venäjän historian cum laude -kurssin. Sellaisen pitäisi olla pakollinen kaikkien akateemisten tutkintojen yhteydessä.

Käyttäjän TimoUotila1 kuva
Timo Uotila

Venäjä oli siirtomaavalta niin kuin Britannia, Ranska ja Espanja jne. Venäjällä oli sikäli onnea, että se pystyi maantieteellisistä syistä liittämään valloittamansa maat Siperiaa ja Alaskaa myöten suoraan rajojensa sisälle. Alaskasta Venäjä jo joutui luopumaan. Ennen pitkää tulee Siperian vuoro...

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Venäläisten historiantulkintaan ei pidä uskoa. Heidän mukaansahan Viipurikin on vanha venäläinen kaupunki.
Venäjä tunkeutui Siperiaan vasta 1700-luvulla. Konflikteja tuli kiinalaisten kanssa 1800-luvulla.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Aigunin_sopimus
"Aigunin sopimus (ven. Айгунский Договор, kiin. 瑷珲条约, Àihún Tiáoyuē) oli Venäjän keisari­kunnan ja Qing-dynastian hallitseman Kiinan vuonna 1858 tekemä sopimus, jolla Kiina luovutti Amur-joen pohjois­puolella olleen osan Mantšuriaa Venäjälle. Sopimus kumosi vuonna 1689 tehdyn Nertšinkin rauhan­sopimuksen, jonka mukaan Venäjän ja Kiinan rajana olivat Stanovoivuoret.[1] Kiinan Venäjälle luovuttaman alueen pinta-ala oli yli 600 000 neliö­kilo­metriä.[2][3]"

Minä en osaa tästä asiasta enempää, pitäisi tutkia puolueettomia historialähteitä. Venäläiset valehtelevat:)

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Ruotsalaisten mielestä Viipuri on vanha ruotsalainen kaupunki.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Kiitos kaikille keskusteluun osallistujille, blogin suosittelijoille ja lukijoille, kuin myös Fb-sivulla tykkääjille ja linkin jakajille!

Uralin Pihlaja - laulun siivittämänä oikein mukavaa alkanutta viikkoa!

https://www.youtube.com/watch?v=J3OOPreJs7o
Diandra - Uralin Pihlaja

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset