Kohteleeko Suomi kaltoin ulkomaalaistaustaisia isoäitejä?

Suomi on maailman turvallisin maa

  • Suomi on maailman turvallisin maa
  • Suomi on maailman turvallisin maa
  • Suomi on maailman turvallisin maa
  • Suomi on maailman turvallisin maa

Sain tänään yllätyksekseni puhelinsoiton erältä toimittajalta Moskovasta. Hän kysyi minulta. Onko mielestäni Suomi maailman turvallisin maa? ja kertoi, että WEF:n, World Economic Forum'in, mukaan Suomi on ensimmäisellä sijalla? Tämä tieto on minulle aivan uusi. Niinpä pienen nettisurffailun jälkeen löysin venäläisestä "Известия" -lehdestä jutun päivämäärällä keskiviikko, 12 lokakuuta 2016.

The Travel & Tourism Competitiveness Report 2015

WEF on tehnyt luokituksen maailman turvallisimmista maista.

World Economic Forumin asiantuntijat julkaisivat 10 turvallisinta maata. Dokumentissa on nimetty 140 eri maata ja johtoasemassa on Suomi.

Toinen ja kolmas sija ​​vastaavasti Qatar ja Arabiemiirikunnat. Neljäs paikka kuuluu Islantiin, ja viides – se on Itävalta. Muut kymmenestä turvallisimmista maista ovat Luxemburg, Uusi-Seelanti, Singapore, Oman ja Portugali.

Venäjän sijoitus on 126. paikka. Viimeiselle sijalle luokituksessa jää Nigeria.

Eikä Tässä Vielä Kaikki

Suomi on turvallisin maailman maa! Maa, jossa ei ole terrorismia, oikeusistuimet ovat riippumattomia, poliisi on luotettava ja sekä rikollisuus että väkivalta ovat vähäistä. Tutkimuksen mukaan Suomi on myös vähiten korruptoitunut maa.

On se hienoa elää maailman turvallisimmassa maassa! Vastasin toimittajalle, että olen iloinen siitä, että asun Suomessa.

Lähteitä:

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Matti Karjalainen, kiitos blogin suosittelusta!

Käyttäjän KariHaapakangas kuva
Kari Haapakangas

Nyt sitten on vuorossa perisuomalainen vähättely ja itseruoskinta. Väärin mitattu, ei pidä paikkaansa, ei me nuin hyviä olla. Mamut kiusaa. Olemme korruptoituneita. Pelottaa.

Vaikka ihan aikuisen oikeasti Suomi on hyvä maa asua.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Kari Haapakangas kirjoitti : [Väärin mitattu, ei pidä paikkaansa, ei me noin hyviä olla. Mamut kiusaa. Olemme korruptoituneita. Pelottaa.],

- Kaikkea voi vertailla! Ehkä muissa maissa "mamut kiusaa" vielä enemmän, tai korruptio rehottaa tai nykypäivän terrorismi ja tulevaisuus pelottaa enemmän kuin meitä. Joten Suomi on hyvä maa asua! Niin pidämme siitä kiinni ja muistamme meille kallis on maa...

https://www.youtube.com/watch?v=arKxCiTZoyQ
Veteraanin Iltahuuto

Käyttäjän danielantti kuva
Daniel Leppäjärvi

No turvallinen saattaa olla mutta aika ärsyttävää on täällä elää....

Käyttäjän taistolainen kuva
taisto vanhapelto

Täältä voi muuttaa elämään maahan, missä eläminen ei ärsytä, vaikkapa Venäjälle.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Miksi edellisen kommentoijan pitäisi muuttaa Venäjälle? Siksikö, että hän on "jotain mieltä"? Eikös lakikin suojele sanan ja mielipiteen ilmaisun vapautta ja erityisesti demokraattisessa maassa?, jos demokratia todellisuudessa on olemassa?

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Kirjoittaisin valhetta, jos myöntäisin että kohdallani Suomessa on mennyt kaikki hienosti ja oikeudenmukaisesti! Ei se niin ole ollut ja ei ole vieläkään!

Olen joutunut muun muassa viranomaisten hampaisiin taistellessani kehitysvammaisten ihmisoikeuksien puolesta ja törmännyt siinä viranomaisten keskinäiseen rakenteelliseen korruptioon ja joutunut jopa oikeuslaitoksen oikeus murha:n uhriksi ja moni kommentoija olisi ollut myös valmis lähettämään minut takaisiin Venäjälle...

Mutta riippumatta siitä haluaisin, että uusi kotimaani Suomi, jonka kansalainen ja ainoastaan Suomen kansalainen olen, olisi hyvä ja turvallinen maa elää, niin minun kuin muidenkin lapsille ja lapsenlapsille...!

https://www.youtube.com/watch?v=39pitsxAvnY
Kotimaani ompi Suomi | Laulava kaukopartio | 2012

Vesa Leinonen

Viola Heistonen.

Hei!Viola. Sinulla on erinomainen kokemus tausta idän idealogista.

''Opiskelin Arkangelin Pedagogisessa korkeakoulussa, josta valmistuessani vuonna 1959 sain korkeakoulunopettajan pätevyyden ja arvon aineinani ihmisen anatomia ja fysiologia ja liikunnan kasvatus. Työurani alkoi merimiesten kaupungissa Severodvinskissa. Jatkui Valkovenäjän pääkaupungin Minskin''..

Mikä on sinun elämässä ohjaava filosofia?

Onko se biologia, tiede, ateismi, Kristitty, vai joku muu uskonto?

Neuvostoliiton ja Venäjän johtajien filosofia erottuu todella rajusti Judeo Christian moraali arvo pohja filosofia ja moraali laki näkokulmasta.

Moraali lain kunnioitusta, missä ihmisen arvo, ovat ne perus erot, mitä ilmenee Idän ja Lännen välillä.

Se on monen valtion johtajien mielessä kuin hernerokka sumu. Huutavat pimeydessä että te rikotte lakeja, heidän hernerokka sumun lakeja.

Mikä on on ollut sinun kasvatuksen opetus ihmisen arvosta?
Miten määrittelet ihmisen arvon?

Laki ja moraali aiheesta kirjoittanut viime päivinä, se tuo esille valtavan suuren totuuden, miten valtion ja hallituksen vastuu on laki säädellä aitoa oikeata moraalia.

Jos valtion johtajat eivät edes tunnista sellaista kuin moraali laki, miten sitten he voisivat johtaa kansaa moraali lakien raamien sisällä? Se on mahdotonta.

http://kotiuskontoisanmaa.fi/vapaus-ja-laki-saataa...

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Hei, Vesa Leinonen! Erittäin mielenkiintoinen kommentti ja lähtisin mielellään pohdiskelemaankin, mutta vie blogin aiheesta muihin tärkeisiin aiheisiin, joihin olisi hyvä keskittyä syvällisemmin. Elämän filosofiaan tai ihmisarvon määrittelyyn.

Kun olen syntynyt ja varttunut ja työurani tehnyt Nl-ssa, niin olen kasvanut ja omaksunut siellä kommunistisen moraalin periaatteet, vaikka en ollut kommunisti. Tietämättä sitä, että kommunistisen moraalin sääntöjen pohjana oli ollut Jeesuksen vuorisaarna...Kiitos linkistä. Palaan myöhemmin lukemaan.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Miksi toimittaja soitti Venäjältä juuri sinulle?

Kysyn tätä siksi, että venäläisellä medialla vaikuttaa joskus olevan aivan omat kanavansa tietojen saamiseksi esimerkiksi Suomesta sen sijaan, että tyytyisivät joko viralliseen tiedotukseen tai yhteiskunnan valtavirran tomijoihin. Tärkein tiedotuskanava lienee yksi ainoa henkilö nimeltään Bäckman.

Jotenkin tuli tuosta asetelmasta mieleeni, että taannoinen polemiikki venäläisten isoäitien syrjinnästä Suomessa viranomaisten taholta olisi myötävaikuttanut siihen, että sieltä pyritään löytämään joku Suomessa asuva "syrjitty", jotta voitaisiin vedota ruohonjuuritason lähteisiin vaikkapa kyseisen tutkimustuloksen kyseenalaistamiseksi.

Tämä ei tietenkään tarkoita, että pitäisin sinua venäläisenä, mutta kun niiden venäläisten aatoksista ei tiedä ...

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Juha Kuikka kirjoitti: "Miksi toimittaja soitti Venäjältä juuri sinulle?"

Miksi toimittaja ei voisi soittaa yksityiselle kansalaiselle? Periaatteessa kenelle tahansa Suomessa?, mutta käytännössä tarvitaan kieli taito, jolloin se ehkä supistui venäjänkielisiin. Olen sen verran "näkyvissä" nettimaailmassa, joten yhteydet löytyvät helposti. Jos olisin ollut Neuvostoliitossa, niin olisi ollut pelko päällä ja en olisi jatkanut, mutta nyt ollaan demokraattisessa Suomessa ja globaalimaailmassa, niin en ihmetellyt sitä. En kuitenkaan ole mikään tiedotuskanava Venäjälle päin. Toimin tässä rehellisesti kansainvälisesti luodakseen luottamuksellista yhteissiltaa kansalaisten kesken.
Niin "venäläisten aatoksista" kuin muittenkin on vaikea tietää..!
Kiitos kommentista!

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Vesa Leinonen.

Mielestäni idän ja lännen ihmisille luoja on antanut samat moraalin, lain, ihmis arvon, oikean ja väärän tunnistamisen sydämiimme.

Jos valtion johtaja eivät tunnista edellämainittuja arvoja, tuskin se kansasta moraalitonta tekee.

Kansa vain joutuu elämään vahvempien ehdoilla.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Ari Tero kirjoitti: [Jos valtion johtaja eivät tunnista edellämainittuja arvoja, tuskin se kansasta moraalitonta tekee. Kansa vain joutuu elämään vahvempien ehdoilla.]

- Voi joutuu kansa elämään "vahvempien ehdoilla", mutta säilyttää kuitenkin omat elämän arvot, vaikka se ei olekaan helppoa!

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Viola Heistonen.

" mutta säilyttää kuitenkin omat elämän arvot, vaikka se ei olekaan helppoa! "

Näin arvelin teidän eläneen, ei ole ollut helppo tie kuljettavana.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Kiitos kaikille blogin kommentoijille, suosittelijoille, linkin jakajille ja niin myös lukijoille! Oikein mukavia syyspäiviä meille kaikille. Nautitaan vielä niistä ennen talvea!, mutta nyt käsi lippaan! :

https://www.youtube.com/watch?v=Fiwpufw6Eik
Muistoja pohjolasta | Laulava kaukopartio | 2012

MUISTOJA POHJOLASTA - säv. Sam Sihvo - san. R.R.Ryynänen

"Rakkaana säilyy rinnassain muisto kauniin kotimaan.
Taivasta sen ja yötä valkeaa muistelen mä ainiaan.

Kansani siellä taistellen vapauden ja voiton toi.
Sankarten heimoa ja raatajain unhoittaa en koskaan voi.

Kohtalo arvet iskenyt, on kansan vaiheisiin.
Puolesta sen ja koko Pohjolan, koti kallis uhrattiin.

Tannerta Summan, Taipaleen, veritaakka urhojen.
Kunniaa kansa siellä myönyt ei, sisu Suomen rautainen!"

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset